Home » , , » Δεκατρία χρόνια κάθειρξη στον Π. Μαντούβαλο ο οποίος χαρακτήριζε τον "Ρουβίκωνα", "εγκληματική οργάνωση"

Δεκατρία χρόνια κάθειρξη στον Π. Μαντούβαλο ο οποίος χαρακτήριζε τον "Ρουβίκωνα", "εγκληματική οργάνωση"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019 | 7:39 μ.μ.


Θα μπορούσε να θεωρηθεί και άξιον απορίας πώς γίνεται τα μέλη της "καλής κοινωνίας" αν και κάποιες φορές οι καραμπινάτες λαμογιές που έχουν κάνει και τους οδηγούν σε βαριές δικαστικές καταδίκες, να καθαρίζουν πάντα με ποινές ανασταλτικού χαρακτήρα.

Ο λόγος για την σημερινή απόφαση που αφορούσε την δίκη για το παραδικαστικό κύκλωμα Νο2.  (Είναι μια υπόθεση που είχε ξεκινήσει το 2010 σε άλλη ακροαματική διαδικασία όταν ο επιχειρηματίας Γιάννη Μπολέτση  κατάγγειλε παρασκηνιακές συναλλαγές πίσω από την καταδίκη του).

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες της υπόθεσης -αναλυτικά δημοσιεύματα υπάρχουν σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες. Μένουμε στην δικαστική πρωτόδικη απόφαση. Σ' αυτή, λοιπόν ο πρώην νεοδημοκράτης βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος και ο πρόεδρος Εφετών, Γιάννης Ευσταθίου καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 13 ετών, ο καθένας, ενώ ο αρχιμανδρίτης, Ιάκωβος Γιοσάκης, σε ποινή 12 ετών, όλοι τους όμως με αναστολή.



Να συμπληρώσουμε μόνο ότι ο Πέτρος Μαντούβαλος είναι ο αγαπημένος, "πολιτικός αναλυτής" των ΜΜΕ, αυτός που χαρακτηρίζει "εγκληματική οργάνωση" τον "Ρουβίκωνα", ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά  μετά από αμετάκλητη καταδίκη του για κακούργημα, ο Μαντούβαλος "έχει αποβάλλει οριστικά και διά βίου τη δικηγορική του ιδιότητα" και αν εμφανίζεται ως δικηγόρος διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης επαγγέλματος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger