Home » , » Σχολιασμός δίκης Χρυσής Αυγής - Μέρος 1ο

Σχολιασμός δίκης Χρυσής Αυγής - Μέρος 1ο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 | 1:31 π.μ.

Οπως είχαμε υποσχεθεί σε αναγνώστες/ιες του ιστότοπου μας θα παραθέσουμε -σε μορφή κειμένου για να είναι αξιοποιήσιμα αποσπάσματά του- ολόκληρο το βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα ένθετο με την "Εφημερίδα των Συντακτών" με τίτλο "Η δίκη της Χρυσής Αυγής. Τι έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο. Τα σχόλια της πολιτικής Αγωγής".

Κι αυτό γιατί ενώ ήταν τόσο σημαντικά και αποκαλυπτικά για την εγκληματική φύση του κόμματος-συμμορίας τα όσα είδαν το φως στην δικαστική ακροαματική διαδικασία της Χ.Α η δημοσιότητα που είχαν ήταν ελάχιστη.

Σε μια προσπάθεια να κοινοποιήσουμε όσο πιο πλατιά γίνεται τα αναμφισβήτητα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος των στελεχών του ναζιστικού μορφώματος, τα οποία παρουσιάστηκαν στην δίκη και τα οποία δείχνουν την εγκληματική τους δραστηριότητα και την οργανωμένη δράση τους έχοντας κεντρική καθοδήγηση, ξεκινάμε την αναδημοσίευση του βιβλίου.

Το πρώτο κεφάλαιο που παραθέτουμε αφορά τους σχολιασμούς και τις τοποθετήσεις που έκανε στην διάρκεια της δίκης η δικηγόρος πολιτικής αγωγής Χρύσα Παπαδοπούλου (Ανήκει στην ομάδα συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής της οικογένειας Φύσσα, στην οποία μετέχουν επίσης και οι Ανδρέας Τζέλλης, Ελευθερία Τομπατζόγλου, Βιολέτα Κουγιάτσου, και Ελλάδα Χριστοδούλου].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger