Home » , » Μας κάνει και η ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ "μαθήματα" ήθους και πολιτικής συμπεριφορά!

Μας κάνει και η ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ "μαθήματα" ήθους και πολιτικής συμπεριφορά!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 | 1:04 μ.μ.


Δεν υπάρχει "άριστος" της Νέας Δημοκρατίας, που ακόμα και αν έχει στην πλάτη του καταδικαστικές καταδίκες και να μην απολαμβάνει την στήριξη από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Πιθανόν να θυμάστε όταν πριν λίγο καιρό το στέλεχος αυτό εισέπραξε άγριο κράξιμο στο twitter  για την στάση που κράτησε στην υπόθεση του παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη.

Προφανώς και δεν προβληματίστηκε αφού πρόσφατα η κ. Βόζεμπεργκ έσπευσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη προσπάθεια που κάνει άλλο ένα "μπουμπούκι" της συντηρητικής παράταξης για να αναλάβει δημαρχιακό θώκο.
Αναφερόμαστε στον Χάρη Τομπούγλου ο οποίος κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές διεκδικώντας την δημαρχία στη Ν. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα.
Να θυμίσουμε ότι ο τύπος αυτός έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε οχτώ χρόνια κα τρεις μήνες φυλακή για σοβαρότατες κακουργηματικές πράξεις και συγκεκριμένα για απόπειρα εκβίασης, παθητική δωροδοκία για το περίφημο φακελάκι των 25.000 ευρώ,

Η Ελίζα Βόζεμπεργκ, λοιπόν, παρουσιάστηκε και μίλησε με κολακευτικά λόγια στην παρουσίαση του συνδυασμού του, που έκανε ο Χ. Τομπούλογλου.
Δημοσίευσε μάλιστα και την παρουσία της σ' αυτή την εκδήλωση -ευχόμενη "καλή επιτυχία στον αγαπητό φίλο Χ. Τομπούρογλου", όπως έγραψε- στον λογαριασμός της στο twitter.
Δέχτηκε όμως τόσες αποδοκιμασίες από χρήστες του μέσου που αναγκάστηκε να αποσύρει το τουιτάρισμα της,

Κατά τ' άλλα η ευρωβουλευτής της Ν.Δ μας κάνει καθημερινά διαδικτυακά "μαθήματα" ήθους και πολιτικής συμπεριφοράς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger