Home » , » Αγριο κράξιμο στο twitter με αποδέκτη την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ για την στάση της στην υπόθεση του παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη

Αγριο κράξιμο στο twitter με αποδέκτη την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ για την στάση της στην υπόθεση του παιδεραστή Ν. Γεωργιάδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 | 9:59 μ.μ.


Δεν παραλείπει τακτικά να μας ξαναθυμίζει πόσο "αστροπελέκι" είναι η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ.
Μιλάμε ότι η γυναίκα αυτή κάνει τόσο εύστοχες και τόσο συχνά τοποθετήσεις, στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, που δεν σου μένει καμιά αμφιβολία ότι είναι ένα απ' τα πιο "άριστα" πρόσωπα που διαθέτει η συντηρητική παράταξη.

Πρόχειρα μας έρχονται στο μυαλό κάποιες απ' τις μοναδικές διαδικτυακές παρεμβάσεις της.
Η κυρία Βόζενμπεργκ, διακεκριμένη νομικός-μην το ξεχνάμε αυτό-είχε ανέβει στα κάγκελα όταν δόθηκε άδεια να πάρει μια ανάσα απ' τον εγκλεισμό του στην φυλακή ο Δημητρης Κουφοντίνας.
Κι αυτό γιατί συνέβη "με πρόσχημα τον νόμο" (!), όπως είχε γράψει.
(Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι είναι ταξική η αστική νομοθεσία).

Αλλη φορά, μας έκανε επίδειξη ιστορικών γνώσεων.
Σχολιάζοντας τότε, συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου σε ξένο ΜΜΕ έγραψε στο twitter: «Ο Γιώργος ως τι δίνει συνέντευξη στο bloomberg; Ως Νέρωνας που επιχαίρει για τα αποκαΐδια της Τροίας; Έλεος πια!».
Μάλιστα. Μάθαμε ότι την Τροία την έκαψε ο Νέρωνας και λίγο έλειψε να μας πει ότι την πυρκαγιά στην Ρώμη την έβαλε ο Οδυσσέας.

Σήμερα πάλι παρουσιάζεται αγανακτισμένη και καυτηριάζει δριμύτατα όσους δεν αντιλαμβάνονται, ότι δεν πρέπει να "πολιτικοποιούμε οποιαδήποτε ποινική υπόθεση ούτε να ποινικοποιούμε την πολιτική ζωή".
Κι αυτή την βαθυστόχαστη άποψη της την διατύπωσε με αφορμή τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά την καταδίκη του παιδεραστή Νίκου Γεωργιάδη.

Τώρα το ποιος πολιτικοποιεί αυτή την υπόθεση, με τι ιδιότητα βρέθηκε στην Μολδαβία, ο Γεωργιάδης, με τίνος χρήματα πλήρωνε τις απεχθείς εγκληματικές πράξεις του και ποιος του παρείχε και παρέχει κάλυψη θα αφήσουμε να μας το πουν οι χρήστες του twitter:










Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger