Home » , » ΠΑΜΕ: «Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών»

ΠΑΜΕ: «Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 | 11:47 μ.μ.

Πηγή: 902

 «Έξω οι εργοδότες από τα Συνδικάτα – Συνδικάτα Εργατών όχι εργοδοτών» το μήνυμα που στέλνουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, για το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ που διεξάγεται στην Καλαμάτα.

Καταγγέλλουν το γεγονός ότι υπάρχουν αντιπρόσωποι, που με ευθύνη των παρατάξεων της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ, της ομάδας Βασιλόπουλου - ΣΥΡΙΖΑ είτε είναι οι ίδιοι εργοδότες, είτε νόθα εκλεγμένοι μέσα από σωματεία φαντάσματα από όλη τη χώρα. Με αυτόν τον τρόπο επιδιώκουν να ελέγχουν έναν συσχετισμό στη ΓΣΕΕ και σε μια σειρά από  Εργατικά Κέντρα και Ομοσπονδίες, για να δυναμώνουν οι μηχανισμοί που στηρίζουν τις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης και της εργοδοσίας και που στέκονται εμπόδιο στην οργάνωση των αγώνων για την ικανοποίηση των εργατικών αναγκών.

Οι ταξικές δυνάμεις έδωσαν και δίνουν μάχη για να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε συνδικάτο το σύνθημα: «Έξω οι εργοδότες από τα Συνδικάτα, Συνδικάτα Εργατών - Όχι των εργοδοτών. Έξω οι "μαϊμούδες" – αντιπρόσωποι» και τονίζουν ότι η πάλη ενάντια στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό αφορά κάθε εργαζόμενο, κάθε τίμιο συνδικαλιστή.

Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα 902
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger