Home » , , » Έξω οι δολοφόνοι, μέσα οι καθαρίστριες.

Έξω οι δολοφόνοι, μέσα οι καθαρίστριες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 | 10:40 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 35χρονος φονιάς, που εκτέλεσε στο Σολομό Κορινθίας τον 52χρονο Ρομά κι έπειτα αποπειράθηκε να εξαφανίσει το πτώμα. 

Ο δολοφόνος εξακολουθεί να αποκαλείται "ιδιοκτήτης", λες κι οι ιδιόκτητες έχουν άδεια να σκοτώνουν, ενώ επτασφράγιστο μυστικό για τα ΜΜΕ είναι το όνομα του θύματος.
Σύμφωνα με τα κανάλια, οι Ρομά δεν έχουν όνομα. Ίσως τους δώσουν κάποιο νούμερο όπως έκαναν οι Γερμανοί ναζί στους τσιγγάνους .στα στρατόπεδα εξόντωσης,

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Οι ναζί ξανάρχονται. Με δικαστική απόφαση, τις ευλογίες της Εκκλησίας, τη διαφήμιση των ΜΜΕ και την υιοθέτηση της ακροδεξιάς πολιτικής από το κηφηναριό του κοινοβουλίου. Όπως λένε οι αναρχικοί "όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί".

Είναι φυσικό πως ένα τεράστιο "έργο", όπως το Ολοκαύτωμα, αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια από το σάπιο κατεστημένο. Πως θα γίνει μια εθνοκάθαρση της προκοπής, ένας διωγμός έστω, αν δεν δοθεί πλήρης κάλυψη τους φυσικούς αυτουργούς, τα ναζιστικά τέρατα, που θα κάνουν τις δολοφονίες; 

Ρομά - Ομοφυλόφιλοι - Μετανάστες είναι πρώτοι στη λίστα. Ακολουθούν οι κομμουνιστές, αριστεροί, αναρχικοί, κι έπονται οι υπόλοιποι. Οπωσδήποτε τηρείται σειρά προτεραιότητας.
Έξω οι δολοφόνοι, μέσα οι καθαρίστριες. Να καθαρίσουν τα κελιά, να είναι έτοιμα, να δεχτούν αθώους.

Ναι! Γίναμε επιτέλους χώρα ανθρωποφάγων. Με τη Βούλα, με σύμφωνη απόφαση των τηλεοπτικών δικαστών και εκτελεστών της αλήθειας. Των δημίων της ενημέρωσης, των κατ' εξακολούθηση βιαστών της "τυφλής Θέμιδας", των μπάτσων των δελτίων fake news.
Ένορκοι δικαστές και εκτελεστές της ανθρωπιάς, της αξιοπρέπειας, της ισότητας, της ελευθερίας και της αλήθειας. 

Ζούμε ιστορικές στιγμές, το ξαναλέμε. Ήρθε η ώρα των comic! Οι λειτουργοί της Θέμιδας παραδίνουν με κάθε επισημότητα την εξουσία στο δικαστή θάνατο και τη συμμορία του. Για να έρθει κατόπιν ο δικαστής DREDD, πολύ καλύτερος από τους άλλους, να σκοτώνει επιτόπου τους "κακούς". Όπου "κακοί" είναι κι όσοι θέλουν δημοκρατία. 

Ελεύθερος ο φονιάς, όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό για μια ρημαγμένη και υποταγμένη χώρα σαν την αποικία μας. "Ρομά σκότωσε, δεν κατέβασε τζάμπα ταινία, για να πάει φυλακή". Αυτή είναι η νέα "πρωτοποριακή αντίληψη" της αστικής δικαιοσύνης!

Οι ηλικιωμένοι γονείς πεινάνε, τα παιδιά όμως, μερικά απ' αυτά άνεργα, ψηφίζουν ακροδεξιά, για να πάρουν προφανώς εκδίκηση, που γεννήθηκαν σ' αυτό τον κόσμο. Οι νέοι "ήρωες" των ΜΜΕ είναι αδίστακτοι, σκληροί, αιμοβόροι, κι απάνθρωποι. Κατ' εικόνα και ομοίωση των πλουσίων ιδιοκτητών καναλιών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Ο γνήσιος ναζί άλλωστε δεν χαρίζεται ούτε στην ίδια τη μάνα του. Θα την καρφώσει, κι αν τον διατάξουν, θα την πνίξει με τα χέρια του! Ο φασισμός είναι μια αφύσικη κατάσταση, ξένη προς την ανθρώπινη φύση. Όμως καλλιεργείται συστηματικά.

Τι να κάνουμε; Ο Κόκκινος στρατός κάποτε έδειξε το δρόμο. Κάποιες από τις αφίσες έλεγαν: Τσακίστε τους μπάσταρδους φασίστες, ας ελευθερώσουμε την Ευρώπη, ο εχθρός θα συντριβεί, θα εκδικηθούμε... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger