Home » , , » Την πάτησες ρε πρόεδρε.

Την πάτησες ρε πρόεδρε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 | 9:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Με κατάθεση λουλουδιών στο άγαλμα του Δρομέα, κατέληξε η απεργιακή συγκέντρωση και πορεία της ΠΟΕΔΗΝ... Νωρίτερα, μέλη της είχαν βρεθεί έξω από λάθος υπουργείο όπου επιχείρησαν να εισέλθουν, χωρίς αποτέλεσμα. Κατάλαβαν τη γκάφα τους, όταν ο φύλακας τους είπε πως δεν ήταν στο υπουργείο εργασίας αλλά δίπλα, στο εσωτερικών!

Δυο κουβέντες: Ο "Δρομέας" δεν θέλει λουλούδια. Για ποιο λόγο; Επειδή το είπε ο Άδωνις; Τέτοιες ενέργειες είναι καθαρά επικοινωνιακά κόλπα, χωρίς κανένα απολύτως όφελος για το εργατικό κίνημα. Οι εργαζόμενοι έχουν μεγάλα προβλήματα κι ως εκ τούτου οι κινητοποιήσεις πρέπει να δείχνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πως όμως να κάνεις μια κινητοποίηση της προκοπής, όταν έχεις γαλάζιο πρόεδρο; Όταν δηλαδή ο εργατοπατέρας πιστεύει στην ίδια και χειρότερη αντεργατική πολιτική; Την πολιτική των περικοπών, του ξεπουλήματος και της διαφθοράς.

Ο Γιαννακός δεν ξέρει ούτε σε ποιο υπουργείο να πάει! Και πως να το γνωρίζει, αφού δεν ασχολείται με τίποτα άλλο παρά μόνο με τα κομματικά;

"Πάμε δίπλα". Πόρτα να ναι κι όπου να 'ναι, ε πρόεδρε; Κάτι μου λέει πως αυτά δεν είναι αποτέλεσμα ανικανότητας ή ατυχίας. Δεν ήξερε ο οργανωτής που θα πάνε και τι θα κάνουν; Τι σόι διαμαρτυρία είναι αυτή μετά; Της ΝΔ που έχει πιο σκληρή πολιτική.

Όταν γίνονται τέτοια ο κόσμος φυσικά γελάει. Η όποια κινητοποίηση χάνει και εκφυλίζεται. Ξέρουμε καλά πως προβοκάτσια δεν είναι μόνο να ρίξεις μια βόμβα και κατηγορήσεις τον αντίπαλο, αλλά και να σαμποτάρεις την ίδια την απεργία που -υποτίθεται- πως οργάνωσες.
 Έτσι τα ουσιαστικά προβλήματα δεν συζητούνται. Και η πολιτική συνεχίζεται με τα ίδια ή άλλα πρόσωπα...

Το έχουμε πει πολλές φορές, θα το επαναλάβουμε: Η ΝΔ είναι αυτή που κράτησε με νύχια και με δόντια το ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Αν ο Τσίπρας έβγαλε την τετραετία, οφείλεται στη γαλάζια συμμορία. Τα λάθη και τα αυτογκόλ είναι τόσα πολλά, που δεν αποκλείεται να χάσουν ξανά τις εκλογές.

Μια που είπαμε "εκλογές". Το να ψηφίζουμε ένα χειρότερο, για να τιμωρήσουμε κάποιον κακό, είναι τεράστιο λάθος. Πάμε από τη Σκύλα στη Χάρυβδη. Τα δήθεν νέα ονόματα και τα λαμπερά πρόσωπα, όταν δεν συνοδεύονται από αρχές, μας βάζουν σε μεγάλες περιπέτειες. Κυρίως πρέπει να υπηρετούν το λαό, όχι την ολιγαρχία και τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Υπενθυμίζουμε ότι κατόπιν απομάκρυνσης από την κάλπη δεν αναγνωρίζεται κανένα λάθος.

Η κατάθεση λουλουδιών στον άγνωστο δρομέα ξεπερνά την κατάθεση στεφάνου στους πεσόντες της Σαλαμίνας από τον τότε υπουργό Πάνο Καμμένο.

Ένα καλό έχει η ιστορία. Γελάει πολύς κόσμος με τα χάλια τους.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger