Home » , » Γ. Κυρίτσης: "Μετανιωμένη Μαγδαληνή" για μια σωστή δήλωση που έκανε

Γ. Κυρίτσης: "Μετανιωμένη Μαγδαληνή" για μια σωστή δήλωση που έκανε

Από giorgis , Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 | 9:12 μ.μ.

Του Γ.Γ 

«Γιατί να είσαι άνθρωπος όταν μπορείς να είσαι πετυχημένος;»

 Bertolt Brecht

Κι ο Γιώργος Κυρίτσης έχει από καιρό χάσει κάθε είδους ανθρωπιάς, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού.
Και το διαπιστώσαμε ακόμα μια φορά σήμερα με την ανάγκη που ένιωσε να βγει δημόσια και να απολογηθεί για την "λανθασμένη" δήλωσή του στην οποία ισχυριζόταν "ότι δεν υπάρχει νεκρός από μολότοφ". Κι αυτό μετά τον σάλο που ξεσηκώθηκε από όλο το συντηρητικό και όχι μόνο πολιτικοδημοσιογραφικό κατεστημένο το οποίο επικαλείται τους νεκρούς από τον εμπρησμό της Μαρφίν.

Χτες αποδείξαμε ότι η φωτιά που υπήρξε στο κτίριο της αυτής της τράπεζας και οι τραγικές συνέπειες που είχε δεν ήταν αποτέλεσμα κάποιας βόμβας μολότοφ, απ' αυτές που ρίχνουν ορισμένοι αναρχικοί. Τονίζαμε επίσης ότι είναι προβληματικό σχεδόν 9 χρόνια απ' αυτό το δραματικό συμβάν που συνέβη σε μια περιοχή γεμάτη κάμερες και με πλήθος κόσμου να μην έχουν εντοπιστεί οι δράστες για τους οποίους πιθανολογούμε ότι είναι μπάτσοι - προβοκάτορες.

Είναι ξεφτίλα πάντως για τον Γ. Κυρίτση να μας παρουσιάζεται σαν "μετανιωμένη Μαγδαληνή", μην αντέχοντας τα ουρλιαχτά του χαφιεδότσουρμου για μια σωστή επισήμανση που έκανε.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που κάνει γαργάρα με ταβανόπροκες προηγούμενες απόψεις του. Να θυμίσουμε ότι σαν αρθρογράφος της "Αυγής" σεριανούσε τα τηλεοπτικά κανάλια διαβεβαιώνοντας ότι ο ίδιος δεν θα ψήφιζε ποτέ μνημόνια.
Όταν από σπόντα βρέθηκε βουλευτής –διαδέχτηκε τον Νίκο Χουντή όταν αυτός κατέλαβε την έδρα του Μανώλη Γλέζου στην Ευρωβουλή-  και ψήφισε το «αριστερό» μνημόνιο, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μνημείο δημοσιογραφικής … λογοτεχνίας, όπως γράφαμε τότε. Εκανε λόγο ότι «αρρώστησε» γιατί δεν «πίστευε στο μνημόνιο», μιλώντας παράλληλα για την πιο εξευτελιστική στιγμή στη ζωή του, περισσότερο κι απ’ όταν «κατουρήθηκα στο σχολικό στην τρίτη δημοτικού», όπως τόνιζε στις δηλώνεις του.

Από κει και πέρα δεν χρειάζονται άλλα σχόλια. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger