Home » , » Νέοι Σταυροφόροι.

Νέοι Σταυροφόροι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 | 4:01 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αρχικά γνωστοί άγνωστοι ρατσιστές τοποθέτησαν στην παραλία Απελή (κοντά στο λιμάνι της Μυτιλήνης) ένα μεγάλο τσιμεντένιο σταυρό, πιστεύοντας πως έτσι αποτρέπουν τους πρόσφυγες να χρησιμοποιούν το σημείο αυτό για μπάνιο!

Οι πρόσφυγες, όπως ήταν φυσικό, συνέχισαν το μπάνιο τους αδιαφορώντας για τις προκλήσεις. Μια ΜΚΟ όμως είχε καταγγείλει αυτές τις ενέργειες. Ο σταυρός βρέθηκε πεσμένος δίνοντας την ευκαιρία στους φανατικούς να κλαψουρίσουν πως δήθεν τον έριξαν οι μετανάστες ή αυτοί που τους υποστηρίζουν.
Αν εμείς πούμε πως ήταν προβοκάτσια θα θεωρηθούμε καχύποπτοι; Μάλιστα αν το συνδυάσουμε με άλλες ψεύτικες ειδήσεις, οι οποίες αναπαράγονταν από φασιστικά site και ΜΜΕ, τότε είναι μάλλον ύποπτοι οι ίδιοι που τον έβαλαν. Είναι αξιοσημείωτο πως ο ευμεγέθης και βαρύς σταυρός αποτελεί αυθαίρετο κτίσμα. 

Εν πάση περίπτωση, αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διχάσουν και να δημιουργήσουν μίσος κατά των προσφύγων, οι ίδιοι φανατικοί δεξιοί παρήγγειλαν μεταλλικό σταυρό, που κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού!
Θυμήθηκα πως στο χωριό μου λένε ότι όποιος κάνει μεγάλους σταυρούς έχει και μεγάλες αμαρτίες.

33 άτομα, όλοι σχεδόν δηλαδή που συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια καπηλείας της θρησκείας και φυσικά τη διασπορά ρατσιστικού δηλητηρίου, συνελήφθησαν. Φυσικά οι ίδιοι παρουσιάζονται ούτε λίγο ούτε πολύ ως νεομάρτυρες και ήρωες σταυροφόροι.
Το πόσο ήρωες ήταν οι Σταυροφόροι το ξέρουμε καλά. Σφαγές, βιασμοί, λεηλασίες, καταστροφές και πολύ πλιάτσικο. Όχι μόνο μουσουλμάνων αλλά και Εβραίων, χριστιανών, ότι προλάβαινε να αρπάξει ο καθένας. Ο χριστιανισμός υποτίθεται είναι θρησκεία της αγάπης.

Επίσης, σύμφωνα με το νόμο 4285 του 2014 "Όποιος µε πρόθεση, δημόσια, προφορικά... ή µε οποιοδήποτε άλλο µέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, µίσος ή βία κατά προσώπου ή οµάδας προσώπων, που προσδιορίζονται µε βάση τη φυλή, το χρώµα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισµό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δηµόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωµατική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιµωρείται µε φυλάκιση τριών (3) µηνών έως τριών (3) ετών και µε χρηµατική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 − 20.000) ευρώ. (άρθρο 1).

Τιμωρείται επίσης όποιος επιδοκιμάζει τέτοιες φασιστικές πρακτικές. Είναι νόμος που ψήφισε και υπέγραψε μεταξύ άλλων και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Απλά το αναφέρω, γιατί τώρα μπορεί να μας τα γυρίσει.
Μένει να δούμε, αν η ΝΔ θα καταδικάσει, ως οφείλει, τις προκλήσεις και την καπηλεία των ακροδεξιών, και αν η δικαιοσύνη θα εφαρμόσει τον νόμο.
Το λέω γιατί τα ΜΜΕ της ΝΔ ήδη διαμαρτύρονται για το μάντρωμα των ακροδεξιών.

Εκλογές έρχονται από που θα πάρουν ψήφους; Από λογικούς ανθρώπους; Φυσικά όχι. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger