Home » , » Για τους κακεντρεχείς που σχολιάζουν αρνητικά το νέο απόκτημα του Σ. Θεοδωράκη, τον Θ. Χειμωνά

Για τους κακεντρεχείς που σχολιάζουν αρνητικά το νέο απόκτημα του Σ. Θεοδωράκη, τον Θ. Χειμωνά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 | 4:03 μ.μ.

Πιθανόν θα πληροφορηθήκατε ότι ο επικεφαλής του "Ποταμιού" Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι ο ογκόλιθος της εγχώριας διανόησης Θανάσης Χειμωνάς θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του πολιτικού μορφώματός του, για τις ευρωεκλογές του Μάη.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ικανοποίηση του κ. Θεοδωράκη αφού πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι αυτή η προσχώρηση στον πολιτικό του σχηματισμό θα του δώσει αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης και πάνω απ' όλα θα του προσφέρει χιλιάδες ψήφους.
Αλλωστε σπανίζουν οι διανοούμενοι με τόσο λαμπρά βιογραφικά -  σπουδές φιλολογίας, κινηματογράφου και δημοσιογραφίας σε Γαλλία και Αγγλία, αναγνωρισμένος συγγραφέας, λαμπρά πολιτική διαδρομή- ενώ στέκεται επάξια στο πλευρό αναγνωρισμένων λογοτεχνών του επιπέδου Τατσόπουλου, Χωμενίδη κ.ά. Κι αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως από το εκλογικό σώμα.

Τώρα αν βρέθηκαν κάποιοι κακεντρεχείς και θεώρησαν προβληματικές κάποιες αναρτήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν ο κ Θ. Χειμωνάς στο διαδίκτυο, αυτοί προφανώς ξεχνάνε ότι οι μεγάλοι επαναστάτες σαν τον Καραϊσκάκη π.χ είναι αθυρόστομοι, και επί πλέον όταν τα έγραφε αυτά ο κ. Χειμωνάς ήταν υπεύθυνος πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ. Επρεπε δηλαδή να μας μεταλαμπαδεύσει την κουλτούρα που προωθούσε το τότε κόμμα του.

Και κάτι άλλο που ορισμένοι λησμονούν και δείχνει την αξία του νέου αποκτήματος του Σ. Θεοδωράκη.
Αν ο κ. Χειμωνάς δεν δεχόταν ανελέητο πόλεμο από τους συντρόφους του, τότε που διεκδικούσε την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μετά τον Ευα. Βενιζέλο, και σήμερα ήταν στο τιμόνι του ΚΙΝΑΛ, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σήμερα το κόμμα της Φ. Γεννηματά θα διεκδικούσε με αξιώσεις την πρωθυπουργία της χώρας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger