Home » , , » Ο Κύκλωπας Πολύφημος και το ρατσιστικό έγκλημα της Κορίνθου

Ο Κύκλωπας Πολύφημος και το ρατσιστικό έγκλημα της Κορίνθου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 | 3:57 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Τι φταίμε εμείς που όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι με τους ανθρωποφάγους;" Ακόμα ένα ψέμα των τσαρλατάνων της εξημέρωσης, δηλαδή των αυτοαποκαλούμενων δημοσιογράφων.
Ο ρατσισμός, ο φασισμός, απαντάται σε μια μικρή μειοψηφία μισάνθρωπων καθαρμάτων.

Πάντως η Χρυσή Αυγή άρχισε την προεκλογική της καμπάνια. Οι ναζίδες πέτυχαν έναν ακόμα στόχο: Ένα 52χρονο Ρωμά, ο οποίος πεινούσε. Η συγκέντρωση συμπαραστάτης πάντως στο δολοφόνο και η απαίτηση της αναβίωση του Ολοκαυτώματος, διακόπηκε, όταν συγγενείς του θύματος διαμαρτυρήθηκαν για το φονικό και την απόπειρα δικαιολόγησης ενός ρατσιστικού εγκλήματος.
Δυστυχώς δεν δάρθηκαν φασίστες, μερικές σπρωξιές μόνο και κάμποσο κυνηγητό της Παπαρίας φυλής από τους Ρομά, οι οποίοι δεν κάθονται να τους σφάξουν, όπως θα έκανε κάποιος νομοταγής μαλάκας. 

"Λεηλατούν τα σπίτια μας"! Ήρθε επιτέλους μετά από χιλιάδες χρόνια η απόλυτη δικαίωση του Κύκλωπα Πολύφημου, από τα Ελληνικά ΜΜΕ: Μπορούμε τώρα να "φάμε" ήσυχοι οποιοδήποτε δυστυχή παίρνει τα ζώα μας. Χωρίς κανένας να μας βγάλει το μάτι, ή να μας κλείσει φυλακή. Για δείτε λίγο τις ομοιότητες του μύθου με την υπόθεση.

Πιστεύω πως ο Πολύφημος ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Κάποιος αδίστακτος, θηριώδης φασίστας μ' ένα μάτι. Είμαι σίγουρος, αφού οι απόγονοι του κτηνοβάτη Κύκλωπα είναι οι πρώτοι ναζί. Τα ακροδεξιά γαϊδούρια, βόδια και γίδια, δείχνουν τη διασταύρωση τεράτων και ζώων, απορώ δε, πως ξέφυγε αυτό από τους επιστήμονες βιολόγους.

"Θέλει και τα ρέστα ο γιος του ληστή"! Τίτλος φασιστικού site. ΜΜΕ που δήθεν δεν είναι φασιστικά, λένε το φονιά "ιδιοκτήτη". Το δολοφόνο εκείνο, που σκότωσε έξω από το σπίτι του το άτυχο θύμα, ενώ μετέφερε στη συνέχεια το πτώμα του. Πράγμα που δείχνει τον "πανικό" κατά τον δικηγόρο του. Διότι είναι γνωστό, πως, όταν πανικοβάλλεσαι, παίρνεις, όποιον σκότωσες και πας να τον κρύψεις! Μήπως όμως ήταν ένδειξη πρόθεσης να σκοτώσει; Σίγουρα πάντως δεν κινδύνευε ο φονιάς. Είχε όπλο κι ήταν πιο νέος.

Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια. Πρόκειται περί νέας τακτικής της ακροδεξιάς. Αν πάρει κάποιος φασιστομαλάκας ένα όπλο κι αρχίσει τους φόνους λέγοντας πως σκοτώνει Ρομά, ομοφυλόφιλους, πρόσφυγες, μετανάστες κα, θα πάει φυλακή, να κάνει το γιουσουφάκι κάποιου ισοβίτη. Τα ναζιστικά ΜΜΕ υποχρεωτικά θα καταδικάσουν το γεγονός, αν και θα το κάνουν με μεγάλη τους λύπη. Κάποια βέβαια θα πουν πως φταίνε τα ηλεκτρονικά. 

Αν όμως η ρατσιστική δολοφονία γίνει με το πρόσχημα της δήθεν άμυνας, τότε τα πράγματα αλλάζουν! Τα ΜΜΕ θα ξεπλύνουν και το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας. Ο φονιάς θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος δίνοντας το παράδειγμα του σωστού κανιβάλου στους υπόλοιπους δεξιούς παλιανθρώπους. Πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου, να συνηθίζουμε στην ιδέα μιας μελλοντικής πιο μαζικής εξόντωσης μειονοτήτων. 

Όταν συνηθίζεις κάτι, δεν σου φαίνεται πια αηδιαστικό. Κι ο πλέον Κύκλωπας είναι ο γλυκούλης ιδιοκτήτης, που υπερασπίστηκε απλά την περιουσία του από κάτι Έλληνες κλέφτες, που ναυάγησαν στο νησί του. Τον κακομοίρη τον τύφλωσαν κιόλας! Άσε το ψέμα, που ο Οδυσσέας του συστήθηκε για Κανένας!

Μας δίνουν λοιπόν να φάμε ανθρώπινο κρέας. Ας μην το κάνουμε. Ας τιμωρήσουμε τον κακούργο, αφού, όπως του είπε ο πολυμήχανος βασιλιάς της Ιθάκης (κι όχι ο κλέφτης ξένος) "Μόν’ ακριβά θα πλέρωνες τα κακουργήματά σου, τέρας! Που δε σεβάστηκες, μες στο ρημαδιακό σου ξένους να φας"...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger