Home » , » Ο Αδωνης Γεωργιάδης "ανησυχεί" γιατί ο Ρουβίκωνας "στρατολογεί νέα στελέχη"

Ο Αδωνης Γεωργιάδης "ανησυχεί" γιατί ο Ρουβίκωνας "στρατολογεί νέα στελέχη"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 | 9:04 μ.μ.

Αργησε κάπως ο Αδωνης Γεωργιάδης αλλά τελικά ανακάλυψε κι αυτός στην συλλογικότητα του "Ρουβίκωνα" τον "εχθρό της ελληνικής κοινωνίας".
Συνιστά στους ακόλουθους στο twitter του να διαβάσουν ένα κείμενο ενός φαντασιόπληκτου ο οποίος ανακαλύπτει ότι "«ακτιβισμός» του Ρουβίκωνα περνά σε άλλο επίπεδο. Προσπαθεί να αποκτήσει μαζικότητα, εύρος κι ένταση που έως τώρα δεν διέθετε". Και γι' αυτό τον λόγο, σύμφωνα πάντα με τον αρθρογράφο που μας προτείνει να διαβάσουμε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., η αναρχική συλλογικότητα "εκμεταλλευόμενη το κλίμα οργής, την υψηλή ανεργία, και τα στερεότυπα περί πλουτοκρατίας" απευθύνεται σε "απαίδευτες συνειδήσεις" για να "στρατολογήσει νέα στελέχη".

Και ο Γεωργιάδης δείχνει να συμμερίζεται τις "ανησυχίες" του αρθρογράφου που επικαλείται "μήπως ο Ρουβίκωνας προετοιμάζεται για σημαντικότερα χτυπήματα" και εκφράζει την "ελπίδα του" ώστε "η κυβέρνηση και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και να παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Εκπλήξεων – χτύπημα στην ασφάλεια της πόλης, στην ηρεμία των πολιτών".

Μάλιστα. Πάντως εμείς δεν έχουμε τις "ευαίσθητες κεραίες" και μέχρι τώρα δεν έχουμε αντιληφθεί ότι απ' τις δράσεις της αναρχικής ομάδας υπήρξε κάποιο "χτύπημα στην ασφάλεια της πόλης, στην ηρεμία των πολιτών".

Υπάρχει δηλαδή έστω και ένας πολίτης που ενοχλήθηκε ή διατύπωσε την αντίρρησή του για την παρέμβαση που έκαναν σήμερα μέλη του "Ρουβίκωνα" στα My Market Αιγάλεω;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger