Home » , » H "σατανική σκευωρία του σκευοφύλακα" και τα σημεία των καιρών

H "σατανική σκευωρία του σκευοφύλακα" και τα σημεία των καιρών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 | 4:53 μ.μ.

Το ότι βρέθηκε ένας γραφικός τύπος από την Κρήτη και κατέθεσε μήνυση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ώστε να υπάρξει "διερεύνηση και καταλογισμός ποινικών ευθυνών που αφορούν στην διάπραξη του αδικήματος της προσβολής θρησκεύματος και διασποράς ψευδών ειδήσεων", μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για το κατασκευασμένο "θαύμα" με το "άγιο" φως δεν το λες και είδηση.

Μπορεί οι δεσποτάδες να αναγκάστηκαν να παραδεχθούν, έστω και μετά από αιώνες, την απάτη τους, και ότι το "θεόσταλτο" φως προέρχεται από αναπτήρα, ο Χανιώτης Μηχανικός όμως που κατέθεσε την μήνυση έχει άλλη άποψη: "Το Αγιο Φως αναδύεται κατά τρόπο ανερμήνευτο από τον Πανάγιο Τάφο, μεταδίδεται θαυματουργικά σε κανδήλια και λαμπάδες πολλών πιστών αυτόματα, χωρίς την συνέργεια ανθρώπου, τα δε πρώτα λεπτά της ώρας, δεν κατακαίει ότι αγγίζει!".

Προφανώς και το θέμα δεν είναι ότι βρέθηκε ένας θρησκόληπτος να αμφιβάλλει τα όσα παραδέχεται ο ίδιος ο δημιουργός του "θαύματος". (Να θυμίσουμε ότι στο πρόσφατο βιβλίο του δημοσιογράφου -ερευνητή Δημήτρη Αλικάκου,  ο σκευοφύλακας του Πανάγιου Τάφου Ισίδωρος, ομολογεί ότι ο ίδιος ανάβει το "Αγιο" Φως: «Ακούστε. Το καντήλι μπαίνει σβηστό από μένα, όλος ο κόσμος το βλέπει μέσα από την τηλεόρασή του. Ομως όταν ο Πατριάρχης εισέρχεται στον Πανάγιο Τάφο το βρίσκει αναμμένο… Εγώ το ανάβω… Με έναν αναπτήρα, τι άλλο;», δηλώνει χαρακτηριστικά).

Το ουσιαστικό για μας -και αυτό είναι το ερέθισμα για την ανάρτησή μας- είναι ότι υπάρχει ιστοσελίδα η οποία απευθύνεται στο "χριστεπώνυμο ποίμνιο" και μάλιστα έχει δεκάδες χιλιάδες ημερήσιους αναγνώστες/ιες -σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Alexa- η οποία συμμερίζεται απολύτως τις απόψεις του κρητικού θρησκόληπτου που κατέθεσε την μήνυση.

"Παλικαρίσια αντίδραση από Χανιώτη με αφορμή την σατανική συκοφαντία σκευοφύλακα που τόλμησε να ξεστομίσει πως το Άγιο Φως ανάβει με αναπτήρα.
Ο άξιος Πατριώτης από τα Χανιά κατέθεσε μήνυση, με αφορμή την βλάσφημη συκοφαντία που καθεστωτικά και νεοταξικά ΜΜΕ διαλαλούσαν με λύσσα", μας γράφει μεταξύ άλλων.

Ισως αυτό δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση. Εδώ υπάρχουν συμπολίτες μας που πιστεύουν ότι ο απατεώνας Αρτεμης Σώρρας  με "μεσολάβηση του θεού Απόλλων εμπορεύτηκε διαστημική τεχνολογία με τους Αμερικάνους" και θα "σώσει" την Ελλάδα με τα τρισεκατομμύρια που απέκτησε, δεν θα πιστέψουν όσα γράφει μια "έγκυρη" θρησκευτική ιστοσελίδα;

Την στιγμή που πιθανόν θα βρεθούν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι και θα  εμπιστευτούν το κόμμα του Βελόπουλου, του νέου "πολιτικού ηγέτη" ο οποίος σαν τηλέμπορας πουλάει "χειρόγραφες επιστολές του Χριστού", θα έχουν πρόβλημα κάποιοι "πιστοί Χριστιανοί" να αποδεχθούν την "αλήθεια" για την "";

Σημεία των καιρών, που θα έλεγε και ο Λιακόπουλος.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger