Home » , » "Συμβολισμοί" και "λεπτομέρειες"

"Συμβολισμοί" και "λεπτομέρειες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 | 6:28 μ.μ.

Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια που ξεκίνησε η δίκη των μελών της ναζιστικής συμμορίας, έτσι, ξαφνικά και εντελώς συμπτωματικά, η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέττυ Μπαζιάνα, προχώρησε σε "μια κίνηση υψηλού συμβολισμού παρακολουθώντας τη σημερινή ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής" μας γράφουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Συνοδεύουν τα σχετικά ρεπορτάζ τους με πλήθος φωτογραφιών καθώς και με δηλώσεις της κ. Μπαζιάνα η οποία εκδήλωσε τη "βαθιά συμπαράσταση" της στην μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα αφού όπως είπε «Ως γυναίκα και ως μάνα συγκινούμαι από την εικόνα της, από το κουράγιο της και τη δύναμή της και θέλω να σταθώ δίπλα της».

Είναι επιλήψιμο η σύντροφος του πρωθυπουργού να εκδηλώνει την συμπαράσταση της σε μια χαροκαμένη μάνα, η οποία έχασε το παιδί της από το μαχαίρι ενός δολοφόνου χρυσαυγίτη;
Κάθε άλλο. Θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις μια ανθρώπινη στιγμή και να αποδώσεις εύσημα στην κ. Μπαζιάνα για την ευαισθησία της.

Ακόμα και να θεωρήσουμε τυχαία -πιθανόν λόγο φόρτου εργασίας- την στιγμή που επέλεξε να το κάνει, κάτω απ' τα φλας των φωτογράφων και με δηλώσεις της σε δημοσιογράφους, υπάρχουν μερικές "λεπτομέρειες" που δεν πρέπει να μας διαφεύγουν.

Η κ. Μπαζιάνα είναι σύντροφος ενός πρωθυπουργού ο οποίος ηγείται μιας κυβέρνησης η οποία έχει επιλέξει να "ξεπλύνει" τον ναζιστικό, δολοφονικό χαρακτήρα της συμμορίας του Μιχαλολιάκου. 
Πρόχειρα μας έρχονται στο μυαλό οι δηλώσεις που έκανε σε Κυριακάτικη εφημερίδα ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος, ο οποίος μας είπε ότι αποδέχεται την συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με την ναζιστική συμμορία αν αυτή … συμμορφωθεί καθώς και το εθνικιστικό σόου που έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αγκαλιά με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο.

Δεν θα ήταν καλό να τοποθετηθεί και για τα παραπάνω η κ. Μπαζιάνα; (Εστω με την ιδιότητα του "απλού πολίτη" που χρησιμοποίησε σήμερα για να κάνει τις δηλώσεις της. Σημειωτέον ότι προσήλθε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από μέλη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ).

Υ.Γ: Δεν θα πούμε ότι η επίσκεψη στην δίκη των μελών της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας, της συντρόφου του πρωθυπουργού και η προβολή που είχε από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, εντάσσεται σε ένα σχεδιασμό του επικοινωνιακού κυβερνητικού επιτελείου εν όψει των εκλογών.
Θα θυμίσουμε μόνο ότι πολλά γνωστά στελέχη της αριστεράς έχουν παραστεί στην δίκη, έχουν εκφράσει την συμπαράσταση τους στην μητέρα του δολοφονημένου αντιφασίστα, χωρίς να υπάρξουν φωτογραφίες και δηλώσεις σε δημοσιογράφους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μανόλης Γλέζος. Αν τυχαία δεν υπήρχε στην συνάντησή του με την Μάγδα Φύσσα, συντάκτης της ιστοσελίδας goldendawnwatch να βγάλει με το κινητό του μια φωτογραφία, δεν θα το γνώριζε κανείς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger