Home » , » Καπιταλιστικός οχετός

Καπιταλιστικός οχετός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 | 5:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μπόχα! Βρώμα και δυσωδία. Αν ποτέ καταργηθεί ο νόμος - αίσχος περί ανευθυνότητας των πολιτικών καθαρμάτων, οι συνεδριάσεις της Βουλής θα γίνονται στον Κορυδαλλό!

Σε λιγότερο από 24 ώρες ακούστηκαν τόσα πολλά που αναρωτιόμαστε, αν βρισκόμαστε στο Σικάγο της ποτοαπαγόρευσης με τον Αλ Καπόνε να αλωνίζει. Δεν είναι ένας και δυο, είναι αμέτρητοι οι γκάγκστερ.
Μαφιόζοι όλων των χρωμάτων αλλά της μίας, ανήθικης και βάρβαρα ταξικής πολιτικής.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Βαγγέλης Μαρινάκης: Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι του είχαν ζητήσει να συναντηθεί με τον Καλογρίτσα, ώστε να του δανείσει μερικά εκατομμύρια, για να αποκτήσει κανάλι ο ΣΥΡΙΖΑ. 
Θα μου πείτε, "τον πιστεύεις; Ο εφοπλιστής έχει κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών, στημένα παιχνίδια (και προσφάτως συνεντεύξεις), ξυλοδαρμούς σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κλπ. Είναι επίσης υποψήφιος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πληρώνει τα ενοίκια στη ΝΔ. Δεν τον λες και αξιόπιστο ειδικά τώρα που είναι προεκλογική περίοδος". 
Όμως περιμένω να δω αποδείξεις. Κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε άριστες σχέσεις με τον κολλητό του Μητσοτάκη, όταν κυβερνούσε ο Σαμαράς. Τυχαίο; Μπορεί να του ζήτησαν μερικές "φιλικές εξυπηρετήσεις". 

Η ΝΔ από την άλλη κάνει σημαία τα λόγια του αφεντικού της, αλλά κάνει και γαργάρες. Ο Λυκουρέζος, που συνελήφθη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και απόπειρα εκβίασης, ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ.
"Κατά την περίοδο της κυβερνήσεως Ράλλη ήταν σύμβουλος του πρωθυπουργού.
Στις εθνικές εκλογές του 2000 εξελέγη βουλευτής στην Α' Αθηνών με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας".

Τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και τον Θεόδωρος Παναγόπουλο, ο οποίος επίσης συνελήφθη, ενέπλεξε στην κατάθεση του ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο της Energa, Άρης Φλώρος. Ο Φλώρος - άλλο μπουμπούκι αυτός - είπε πως εμπλέκονται σε εκβιασμό που του έγινε, προκειμένου να αλλάξουν τις καταθέσεις τους οι Αλβανοί κακοποιοί που τον είχαν κατηγορήσει ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου!

Καλέ τι όμορφος κόσμος, ηθικός αγγελικά πλασμένος είναι τούτος; Καπιταλιστικός κόσμος, δηλαδή ένας απέραντος οχετός. Κι αυτά μέσα σε μια μόλις μέρα!

Ότι και να γίνει, εφόσον οι συμμορίες της Βουλής δεν είναι στο φυσικό τους χώρο, στο προαύλιο της φυλακής, δεν πρόκειται να δούμε προκοπή.

Ας μας πουν τώρα οι μαφιόζοι πως φταίνε για όλα οι μικροπωλητές χωρίς άδεια, οι καθαρίστριες που άλλαξαν το απολυτήριο, οι Αναρχικοί και οι Κομμουνιστές.

Ας μας πουν οι άρπαγες εκατομμυρίων πως φταίμε εμείς που δε ζητάμε απόδειξη για την τυρόπιτα. 

Ας ισχυριστούν οι μεγαλέμποροι ναρκωτικών πως φταίνε οι χρήστες. 

Ας μας πουν οι Πάγκαλοι "μαζί τους κλέψαμε, τους εκβιάσαμε, τους δολοφονήσαμε". 

Δεν τα κάναμε μαζί, τα έκαναν μόνοι τους. Με τις πλάτες των υπολοίπων, που έχουν ασυλία.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

20 Απριλίου 2019 στις 9:05 π.μ.

Πολυ ωραια τα αρθρα σου 175.ευχαριστω το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ που φιλοξενει και την αποψη μου ακομα και αν ειναι αρνητικη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger