Home » , , » Στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ το ακροδεξιό "μπουμπούκι" Φ. Πιπιλή - Στα κάγκελα ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Μ. Παπαπαναγιώτου που είναι ακόμα στα αζήτητα!

Στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ το ακροδεξιό "μπουμπούκι" Φ. Πιπιλή - Στα κάγκελα ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Μ. Παπαπαναγιώτου που είναι ακόμα στα αζήτητα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 | 7:41 μ.μ.

«Φ. Πιπιλή: Ακροδεξιό "μπουμπούκι"»  τιτλοφορούσαμε την ανάρτησή μας τότε που σαν βουλευτής της Ν.Δ αυτό το «αστέρι» της δημοσιοκαφρίλας είχε ρθει σε αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας» Μάκη Νοδάρο, όταν ο τελευταίος είχε αποκαλύψει τα αυθαίρετα κτίσματα που είχε κάνει στην Ζαχάρω Ηλείας  με αποτέλεσμα η Πολεοδομία να της επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο.

Γράφαμε επίσης ότι η ίδια «Πιπιλάει φασισμό» τότε που είχε ρίξει τα εμέσματα της, ενάντια σε απεργούς πείνας, ενώ σε άλλη ανάρτησή μας τονίζαμε ότι και να θες να ξεχάσεις το παρελθόν της Δεξιάς, υπάρχουν τέτοια «λουλούδια» σαν την Φωτεινή Πιπιλή δεν σε αφήνουν όταν σαν βουλευτής της Ν.Δ δήλωνε: «Αν κρεμάσουν κάποιον στο Σύνταγμα δε θα ξανααποδράσει κανείς από τον Κορυδαλλό».

Αυτό το "άριστο" δεξιό στέλεχος που εδώ και κάποια χρόνια ήταν στα αζήτητα της πολιτικής ζωής μας "ανάστησε" ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σήμερα μας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α' Περιφέρεια της Αθήνας.

Υ.Γ: Μετά τον βασιλιά των face news Γιάννη Λοβέρδο, τον Τσιόδρα και την Φ. Πιπιλή, απ' το δημοσιοκαφρικό σινάφι, που βάζει στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ ο Κ. Μητσοτάκης, αναμένουμε να ανέβουν στα κάγκελα ο "Μπάμπης ο Σουγιάς", όπως είναι γνωστός στην δημοσιογραφική πιάτσα ο γραφιάς και μαρκουτσοφόρος του Αλαφούζου, Μπάμπης Παπαδημητρίου, και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έχουν βάλει λυτούς και δεμένους ώστε να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger