Home » , » Λαμογιές με βουλευτική, δικαστική απαλλακτική βούλα

Λαμογιές με βουλευτική, δικαστική απαλλακτική βούλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Απριλίου 2019 | 4:38 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Πάει η Παναγία των Παρισίων. Κάηκε. Κι όλοι κλαίνε για την καταστροφή ενός σπουδαίου ιστορικού ναού. Ακόμα και οι κροκόδειλοι. Όπως ο Μητσοτάκης. Δήθεν λυπάται για την καταστροφή.
Όμως ο ναός ήταν άσυλο για τον Κουασιμόδο, το ξέχασε; Και η ΝΔ έχει αλλεργία στα άσυλα. Εκτός, αν πρόκειται για λαμόγια, που έχουν βουλευτική ασυλία. Το μόνο άσυλο που ποτέ δεν θα καταργήσει η γαλάζια συμμορία.

Ακόμα ένας απατεώνας με πτυχίο από το ΠΑΣΟΚ. Α, το ΠΑΣΟΚ! Το πάλαι ποτέ πανίσχυρο κόμμα εξουσίας. Το έφαγαν τα σκουλήκια. Και μόλις το έφαγαν, πήγαν άλλοι στη ΝΔ, άλλοι στο ΣΥΡΙΖΑ, να συνεχίσουν το τσιμπούσι.
Όσοι δεν έχουν ασυλία κάηκαν χειρότερα από την Παναγία των Παρισίων.

Γ. Ανθόπουλος, ένοχος μεν, έξω δε! Μπράβο! Έτσι! Αυτό είναι αστική "δικαιοσύνη". Αν ήταν κάνας μικροπαραβάτης - Μέσα!

Ο πρώην υφυπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ομόφωνα ένοχος για τοκογλυφία, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος... αλλά έξω! 15 χρόνια φυλάκιση, με αναστολή! 
Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων - Δικαιοσύνη 2-1 με γκολ από στημένη φάση. Πάλι καλά που διέταξε κατάσχεση, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων και χρηματική αποζημίωση.
Δεν έπεισε ούτε στο Εφετείο, αν ήταν όμως Βουλή, σίγουρα θα τα κατάφερνε καλύτερα: Παμψηφεί αθώος. 

Ένας που έχασε το μοναδικό άσυλο που υπάρχει στην Ελλάδα, εκτός από αυτό του ψυχιατρικού. Και τι έκπληξη! Δεν έμενε στα Εξάρχεια! Πρώην υφυπουργός Παιδείας, ο κύριος τοκογλύφος. Να μαθαίνουν τα παιδιά πως είναι η πραγματική ζωή. Κι αυτός τα καθήκοντα του εκτελούσε ως υπουργός; Μάλλον.

Γι αυτό θέλουν τις καρέκλες. Η Βουλή είναι άσυλο. Ανιάτων κλεπτομανών, απατεώνων, λαμογιών, καταχραστών, δοσίλογων κι ένα σορό άλλων "ευγενών επαγγελμάτων".
Φυσικά στα ΜΜΕ μούγκα. Κάνουν γαργάρες τις λαμογιές, ενώ λένε πως "για όλα φταίνε τα Εξάρχεια"!

"Να παρέμβει ο στρατός" να ισοπεδωθούν, πρότεινε ο "μαζί τα φάγαμε". Θυμήθηκα τον παππού του, το δικτάτορα - καλέ φτυστός ο παππούς ο εγγονός - ο οποίος ασχολούνταν με το μείζων εθνικό θέμα της φούστας!

Ο δικτάτορας Θεόδωρος Πάγκαλος είχε απαγορεύσει τις κοντές φούστες! 30 εκατοστά να ήταν πάνω από το έδαφος και η γυναίκα συλλαμβάνονταν! Οι μπάτσοι είχαν πιάσει τις μεζούρες και μέτραγαν γυναικείες φούστες!
Εδώ είχαμε πολλά ευτράπελα. Πρώτα απ' όλα η ίδια φούστα αθώωνε την κοντή και ενοχοποιούσε την ψιλή! Να δανειστείς τη φούστα της αδελφής σου πχ, να βρεθείς κατηγορούμενη!
Αμ το άλλο; Να και να σου έκανε η φούστα, αν μεγαλώνοντας ψήλωνες, έπρεπε ή να τη μακρύνεις ή να την πετάξεις. Φυσικά υπήρχαν και οι καπάτσες. Όταν οι μπάτσοι έσκυβαν να μετρήσουν αυτές, λύγιζαν λίγο τα πόδια και οι 35 πόντοι από το έδαφος γίνονταν 30! Για να κατανοήσουμε όλοι με τι ασχολούνταν. 

Για την ιστορία ο ίδιος ο Πάγκαλος γελοιοποιήθηκε εντελώς, ενώ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Όχι μόνο από τις φεμινίστριες, ή τους προοδευτικούς, όπως θα ήταν φυσικό, αλλά και από τους συντηρητικούς άντρες, που έβλεπαν τους μπάτσους να πασπατεύουν τις γυναίκες, τις κόρες και τις αδερφές τους!
Αφιερωμένο στο Ντόντο και κάθε δεξιό λιγούρη, για τους θυμίζω πως άλλα είναι τα σοβαρά και πως η αστυνομοκρατία βλάπτει. Για να μη σας πιάσουν τον πισινό, σας το λέω βρε... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger