Home » , » Αποκλειστικό! Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αποκλειστικό! Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Απριλίου 2019 | 12:40 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Και θέλω να ’ρθω να σ’ αρπάξω από το πέτο
να σε ρωτήσω γιατί είσαι τόσο μάπας,
με ποιο δικαίωμα Μπουμπούκο μας δουλεύεις
και πόσο πίνεις, πόσο πίνεις, βρε αντιπρόεδρε της πλάκας;

Τρέλα! Τρέλα με κορδέλα κι ένα χουντικό απόβρασμα δίπλα με ψαλίδι να την κόβει και με κλωστή να τη ράβει στα μέτρα του.

"Ο μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές. Τίποτα άλλο."
Αυτό δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δικτατορίας (ΝΔ) Άδωνις - Μπουμπούκος - Γεωργιάδης!

Κι ενώ περίμενα να του απαντήσει το ΚΚΕ "πότε ρε κερατά, πήραμε εμείς την εξουσία και δεν το καταλάβαμε"; να σου πετιέται ο ΣΥΡΙΖΑ!
Βρε σεις, κομμουνιστές είπε ο χουντόφρων, τι θέλετε και μπλέκεστε; Εσείς δεν έχετε καμία σχέση με κομμουνισμό. Δεν είστε καν αριστεροί, συνέχεια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είστε.

Α ρε Γεωργιάδη, ήθελα να ήξερα, σε πληρώνει ο Αλέξης να του κάνεις διαφήμιση, ή τα λες, επειδή είσαι στόκος; Μάλλον το δεύτερο. 

Ξέρεις τι είναι να λέει κάποιος εντελώς παράλογα πράγματα, που ξέρεις σίγουρα πως δεν είναι αλήθεια και να έρχεται κάποιος άλλος να τον επιβεβαιώνει; Απορείς, εκπλήσσεσαι! Λες "ή είμαι τόσο γκαντέμης, που όλοι οι τρελοί βρέθηκαν μπροστά μου, ή κάτι δεν κατάλαβα καλά". 

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί συνέχεια να μας πείσει πως είναι δήθεν αριστερός. Κι εκεί που είμαστε έτοιμοι να τον αρχίσουμε στις φάπες, γιατί μας δουλεύει χοντρά, έρχεται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και τους αποκαλεί κομουνιστές! Τρελαίνεσαι μετά ή δεν τρελαίνεσαι; 

Σαν ανέκδοτο: "- Είμαστε αριστεροί στο ΣΥΡΙΖΑ"! "- Δεν είστε" "- Ήμαστε!" - Αφού κάνετε δεξιά πολιτική". "- Είμαστε σου λέω!" Και τότε πετάγεται ο Άδωνις και μας λέει "- Έλα μωρέ τώρα, μιλάτε κι εσείς με τα κομμούνια τους Συριζαίους"!!!

Μεγαλύτερη αβάντα, καλύτερη εκδούλευση δεν μπορούσε να υπάρχει για το ΣΥΡΙΖΑ! Αλέξη, ο Άδωνις κάνει τα πάντα για να μείνεις στην εξουσία. Δώσε του μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Είναι ολοφάνερα με το μέρος σου!

Θα μου πείτε, οι ακροδεξιοί είναι τόσο βλάκες που θεωρούσαν τον Αισχύλο, το Σοφοκλή, τον Αριστοφάνη, μπολσεβίκους! Η ακροδεξιά ιδεολογία δημιουργεί καθώς φαίνεται παραισθήσεις: Βλέπουν παντού κομμουνιστές, ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχουν! 

Η δεξιά κατέστρεψε και εξακολουθεί να καταστρέφει τη χώρα. Μας χρεοκόπησαν, μας ξεπούλησαν μας ληστεύουν και μας τυραννάν καθημερινά.

Όλες οι κόντρες μεταξύ αστικών κομμάτων, ρεφορμιστών κλπ, είναι για το ποιος θα κλέψει από μας τα περισσότερα.
Κανονικά με τον Άδωνη έπρεπε να ασχολούνται οι ψυχίατροι ή οι δικαστές. Αλλά είμαστε μια χώρα που βασιλεύει το παράλογο και η διαφθορά.
Ο Μπουμπούκος βέβαια είναι σύμπτωμα. Ο καπιταλισμός είναι η αρρώστια ενώ η Επανάσταση η θεραπεία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger