Home » , » Τι θα έκανε ένα από αυτά τα παράσιτα, αν δεν είχε ρεύμα;

Τι θα έκανε ένα από αυτά τα παράσιτα, αν δεν είχε ρεύμα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 | 5:50 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

"Χέρια ψηλά", κηφήνες ληστεύουν, 
κι απ' τα κανάλια τους μας κοροϊδεύουν. 
"Χέρια ψηλά, δώσ' τα λεφτά σου". 
Όσα κι έχουν, θέλουν και τα δικά σου. 
"Χέρια ψηλά, μένουμε Ευρώπη", 
τριγύρω τείχος, φυλακή οι ανθρώποι 
"Χέρια ψηλά, κι είσαι στο δρόμο",
οι μπάτσοι δέρνουν και σκορπάνε τον τρόμο...

Άλλο ένα πογκρόμ εναντίον των Ρομά με αφορμή την εγκληματικότητα.
"Πιάσαμε τους επικίνδυνους εγκληματίες" θριαμβολογούν τα κανάλια με πρώτη την ΕΡΤ!

Επιτέλους, σταματήσατε να καλείτε μαφιόζους στις εκπομπές σας, να κολακεύετε παράσιτα, κι εξαρθρώθηκε η συμμορία της Βουλής;

Μπα! καμία σχέση. Μερικούς Ρομά έπιασαν που τους περιφέρουν ως τρόπαια στα κανάλια σ' ένα Ρωμαϊκό θρίαμβο, όπου οι αιχμάλωτοι θα σφαγιαστούν προς τέρψη του φιλοθεάμονος κοινού, θα πουληθούν ως δούλοι, ή θα παλέψουν μεταξύ τους μέχρι θανάτου στο Κολοσσαίο των φυλακών. "Άβε κηφήνα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν (κλέφτικα)".

"Συνελήφθησαν επτά (7) μέλη της εγκληματικής ομάδας και συγκεκριμένα πέντε ημεδαποί, ηλικίας 32, 37, 18, 15 και 14 ετών, καθώς και δύο ημεδαπές, ηλικίας 41 και 30 ετών (μητέρες των ανήλικων μελών της σπείρας)", μας λέει η είδηση.

Μπράβο! Πιάσατε και δυο ανήλικα μαζί με τις μανάδες τους! Σε ποιον να δώσω συγχαρητήρια; Στον πρωθυπουργό; Στον υπουργό; Στον αρχηγό της αστυνομίας; Σε όλους; Ρεφορμιστές αγάπες μου! Καλέ τι τη θέλουμε τη Χρυσή Αυγή; Έχουμε το ΣΥΡΙΖΑ!

"Έκαναν ληστείες". Ε, δεν έφτασαν να ληστέψουν 11.000.000 όπως οι πολιτικοί μας, αλλά όντως η ληστεία είναι κακό πράγμα.
Αλλά έχει κι άλλο! Η ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ είναι πράγματι θησαυρός γνώσεων για το τι συμβαίνει πραγματικά:
"Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (97) άτομα, προσήχθησαν (34) άτομα, ενώ συνελήφθησαν (4) επιπλέον άτομα, κατά περίπτωση, για ρευματοκλοπή και εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα".
Το πιάσατε τώρα έτσι; Ελέγχουν καμιά εκατοστή, πάνε στο τμήμα καμιά 30ρια κι από 'κει βλέπουνε πόσος χώρος έχει μείνει στα κελιά (όρθιοι) και συλλαμβάνουν ανάλογα.
Αν αυτό δεν είναι διωγμός, τι είναι;

Άσε το "μεγάλο έγκλημα" της κλοπής ρεύματος! Που κάλεσαν αμέσως τους τεχνικούς να κόψουν την ηλεκτροδότηση! Μπράβο καρδούλες μου! Έτσι, το μόνο ρεύμα για το φτωχό είναι αυτό της ηλεκτρικής καρέκλας...

Αναρωτιόμαστε μετά πως διάολο ενισχύεται ο φασισμός;! Ε, με τόση διαφήμιση, με τόσους να δουλεύουν γι αυτόν, επόμενο είναι.
ΕΡΤ, βολεμένα μου πουλάκια, μην ξεχάσετε να δηλώσετε "αριστεροί". Αυτά που έκανε ο κόσμος για σας, τα ξεχάσατε έτσι; Καλααά...

Να αφεθούν αμέσως ελεύθεροι και να απαλλαγούν από κάθε κατηγορία τουλάχιστον οι απελπισμένοι, που πήραν λίγο ρεύμα. Και να τους δώσουν ρεύμα δωρεάν.
Αυτά που κάνει το κράτος είναι ντροπή. Το ίδιο το σύστημα της αδικίας σπρώχνει τους εξαθλιωμένους στην παραβατικότητα.

Τι θα έκανε ένα από αυτά τα παράσιτα, αν δεν είχε ρεύμα; Αυτοί έχουν τα πάντα και θέλουν τους μισθούς και τις συντάξεις μας... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Απριλίου 2019 στις 9:42 π.μ.

Μητσο μου σε διαβαζω παντα με μεγαλη προσοχη και συμφωνω. Κατι πρεπει να γινει ομως με αυτη την κοινωνικη ομαδα που εχουν μια εγκληματικη παραβατικοτητα.γιατι πλημμεληματικη ολοι εχουμε. Να είσαι καλα!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger