Home » , » Ο Δημήτρης Γληνός απαντάει στην προκλητική, ρατσιστική, δήλωση του ψυχίατρου Θ. Ασκητή ότι "Οι Φιλιππινέζες έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας.

Ο Δημήτρης Γληνός απαντάει στην προκλητική, ρατσιστική, δήλωση του ψυχίατρου Θ. Ασκητή ότι "Οι Φιλιππινέζες έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 | 9:36 μ.μ.

Αυτός ο τύπος θεωρείται επιστήμονας και μάλιστα στις προσεχής εκλογές διεκδικεί την ψήφο μας με το ΚΙΝΑΛ. Λέγεται Θάνος Ασκητής, και τον συναντάμε συχνά καλεσμένο σε τηλεοπτικές εκπομπές "κοινωνικού ενδιαφέροντος".

Η εξοργιστική όχι απλώς αντιεπιστημονική, αλλά καθαρά ναζιστική απάντηση που έδωσε στην κυπριακή ιστοσελίδα Sigmalive όταν του ζητήθηκε να σχολιάζει την περίπτωση του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο, σε αφήνει άφωνο!

Ας δούμε την ακριβή τοποθέτηση του γνωστού ψυχίατρου:

 «Πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής, οι πλείστες γυναίκες αυτής της φυλής κουβαλούν μαζί τους αυτό το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας».

Επειδή εμείς αδυνατούμε, χρησιμοποιώντας "κόσμιο" λεξιλόγιο να σχολιάσουμε τις ρατσιστικές δηλώσεις αυτού του "επιστήμονα",  θα παραπέμψουμε τους αναγνώστες μας σε ένα κεφάλαιο από το βιβλίο του μεγάλου εκπαιδευτικού και κομμουνιστή Δημήτρη Γληνού "Η τριλογία του πολέμου" που έχει τίτλο "Η βιολογική φυλετική άποψη".  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger