Home » , , » Π. Γαϊτάνος: Ενας μισογύνης, σαλταρισμένος και φαντασιόπληκτος τύπος, "μετουσίωση των άγιων ημερών Του Πάσχα".

Π. Γαϊτάνος: Ενας μισογύνης, σαλταρισμένος και φαντασιόπληκτος τύπος, "μετουσίωση των άγιων ημερών Του Πάσχα".

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Απριλίου 2019 | 5:01 μ.μ.

Πλησιάζει Πάσχα και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, ο Πέτρος Γαϊτάνος βγήκε από την κατάψυξη.
Τούτη τη φορά τον ψαλμό του τον συνδύασε με μια καλή αρπαχτή.
Πρωταγωνιστεί στην πασχαλινή διαφήμιση των jambo και εδώ που τα λέμε, θα είναι το πιο ακριβοπληρωμένο τροπάρι που θα έχει ψάλει ποτέ.

Ο "υμνωδός της ορθοδοξίας" λοιπόν «τα ‘σπασε’» και η διαφήμιση του έγινε viral στο διαδίκτυο με τους ομότεχνους του - Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Στανίση και Παναγιώτης Ψωμιάδης- που προηγήθηκαν πρωταγωνιστώντας σε διαφημίσεις της πολυεθνικής, να βλέπουν την σκόνη του.

Μέχρι εδώ τίποτα το περίεργο, καθώς ήταν και αναμενόμενα τα καυστικά σχόλια στο twitter, που συνόδεψαν την απόφαση να παντελωνιάσει χοντρά μπακίρια ο «καλλιτέχνης» πουλώντας ορθοδοξία.

Και λογικά η διαφήμιση θα έχει αποτελεσματικότητα αφού όπως λέει και η πολυεθνική εταιρεία παιχνιδιών «H φετινή μας Πασχαλινή καμπάνια, κρύβει ένα γεμάτο αγάπη μήνυμα και τον άνθρωπο που μπορεί να το εκφράσει. Τον άνθρωπο που αποτελεί την μετουσίωση των άγιων αυτών ημερών. Τον Πέτρο Γαϊτάνο! Καλό Πάσχα!».

Προσπερνώντας τις αντιρρήσεις κάποιων θαμώνων «ελληνοορθόδοξων» ιστοσελίδων, στους οποίους θίχτηκε το «θρησκευτικό συναίσθημα», καθώς οι ίδιοι εκτιμούν ότι «ο ερμηνευτής που εδώ και δεκαετίες έχει ταυτίσει απόλυτα την φωνή του με τους θρησκευτικούς ύμνους του Πάσχα» έγινε όπως οι έμποροι που έδιωξε ο Χριστός απ’ τον ναό και αναρωτιούνται αν «τελικά… ο Ιούδας πήρε τα περισσότερα ή ο Πέτρος Γαϊτάνος για ένα λεπτό διαφήμισης;», εμείς θα θέσουμε ένα άλλο ερώτημα στο χριστεπώνυμο ποίμνιο;

Αλήθεια, ο Γαϊτάνος για σας «αποτελεί την μετουσίωση των άγιων αυτών ημερών»; Ενας μισογύνης, σαλταρισμένος και φαντασιόπληκτος τύπος;

Αν είναι έτσι πάσο και τα τροπάρια δικά σας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

2 Απριλίου 2019 στις 11:05 μ.μ.

Αν ειναι ετσι τα πραγματα να τον χαιρονται οι επαγγελματιες χριστιανοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger