Home » , , » Νεοδημοκρατικά παζάρια

Νεοδημοκρατικά παζάρια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Απριλίου 2019 | 6:49 μ.μ.

Παραπολιτική η είδηση, αλλά αφού προέρχεται από "έγκυρη πηγή", που θα έλεγαν και οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι, την μεταφέρουμε. Αν θα επιβεβαιωθεί την βδομάδα που μας έρχεται μένει να το δούμε.

Σύμφωνα, λοιπόν με όσα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σφόδρα ενοχλημένος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το έναυσμα αυτής της αντιπαράθεσης είχε ξεκινήσει όταν ο αρχηγός της Ν.Δ., έκοψε από το ευρωψηφοδέλτιο τον Γιώργο Αυτιά, υποκύπτοντας στις πιέσεις που του άσκησε ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εκτιμούσε ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα κινδύνευε η εκλογή στο ευρωκοινοβούλιο της "ευνοούμενης" του Μισέλ Ασημακοπούλου.

Ετσι, λοιπόν ο Αλαφούζος διεμήνυσε μέσω του Τάκη Θεοδωρικάκου -τον θεωρούμενο "στρατηγό επικοινωνίας της Ν.Δ. ότι απαιτεί να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών τον πιστό του υπάλληλο, δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδημητρίου, αλλά και να του υποσχεθεί ότι κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ενδεχόμενη νίκη της παράταξης του θα αναλάβει εξωκοινοβουλευτικός, δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης της τηλεόρασης του Σκάι. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Κ. Μητσοτάκης, δέχτηκε τις απαιτήσεις του Γ. Αλαφούζου και σύντομα αναμένεται η δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας του Γ. Παπαδημητρίου στα βουλευτικά ψηφοδέλτια Αθήνας της Ν.Δ.

 Υ.Γ Το παρασκήνιο αναφέρει ότι κάποια στιγμή είχαν φτάσει σε οριακό σημείο οι σχέσεις Αλαφούζου - Παπαδημητρίου, όταν ο ιδιοκτήτης του Σκάι είχε απολύσει τη γυναίκα του Παπαδημητρίου, Αλεξία Κονάχου, από  διευθύντρια σύνταξης του skai.gr.
Η εξομάλυνση των σχέσεων τους έγινε όταν ο Αλαφούζος υποσχέθηκε στην Παπαδημητρίου ότι θα μεσολαβήσει για να βρεθεί υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. 
Αναμένουμε για να δούμε αν έχουν βασιμότητα αυτές οι πληροφορίες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger