Home » , , » Απίστευτο!: Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης φέρθηκε ως "κοινός θνητός"!

Απίστευτο!: Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης φέρθηκε ως "κοινός θνητός"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Απριλίου 2019 | 9:22 μ.μ.

Την είδηση μας την έστειλε αναγνώστης μας και σαν πηγή έχει θρησκευτική ιστοσελίδα.  Mάλιστα, όπως μας γράφει, είναι ο διαδικτυακός τόπος που έχει την μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από όλα τα sites που επικεντρώνονται σε θέματα χριστιανικής πίστης.

Εμείς απλώς αντιγράφουμε (Η μορφοποίηση είναι του προτύπου):

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ   Έκπληκτοι οι πιστοί στον  Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη είδαν τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, να εισέρχεται στον Ναό σαν ένας κοινός θνητός, όπου αφού άναψε 3 κεράκια στη συνέχεια περίμενε περίπου μισή ώρα για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας που ήταν τοποθετημένη μπροστά από τον άμβωνα της περίλαμπρης Εκκλησίας.

 Οι υπεύθυνοι της Ενορίας προσφέρθηκαν να τον οδηγήσουν στους επισήμους όπου μεταξύ άλλων ήταν κι ο ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θεόδωρος Φορτσάκης ο οποίος ερχόμενος κατευθύνθηκε στη πρώτη σειρά των επισήμων, αλλά εκείνος επέλεξε να μείνει με τον απλό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της αναμονής του στην ουρά με τον κόσμο που λόγω της ημέρας ήταν αρκετός, ο κ. Μητσοτάκης, χαιρετούσε όσους τον πλησίαζαν αλλά οφείλουμε να πούμε ότι είχε μία ευλαβική στάση μέσα στον Ναό. Η απλότητα και η ταπείνωση που έδειξε μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Με τον επικεφαλής της ασφάλειας του που μίλησα μου είπε ότι είναι μία ιδιωτική επίσκεψη κι ο πρόεδρος θέλει να ζήσει και εκείνος σαν τους πολίτες, τέτοιες ημέρες όπως είναι ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ.

Δηλώνουμε ότι εμείς αδυνατούμε να κάνουμε τον παραμικρό σχολιασμό! Να φέρεται ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη "σαν ένας  κοινός θνητός"  και να 
"θέλει να ζήσει και εκείνος σαν τους πολίτες" είναι κάτι που ξεπερνάει τις δυνατότητες μας για να κάνουμε την παραμικρή αναφορά.

Την συγχώρεση σας. Αμήν.

***

Επειδή τόσο βλάκες δεν είναι, μάλλον τους ψηφοφόρους θεωρούν ηλίθιους

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger