Home » , » Σύλληψη του ιδρυτή των Wikileaks> Μια προδιαγραμμένη εξέλιξη.

Σύλληψη του ιδρυτή των Wikileaks> Μια προδιαγραμμένη εξέλιξη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 | 4:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ήταν επόμενο να συλλάβουν τον ιδρυτή των Wikileaks Τζούλιαν Ασάνζ οι Αμερικάνοι. Μάλιστα τον έβγαλαν άρον - άρον από την πρεσβεία του Ισημερινού, όπου είχε καταφύγει ζητώντας άσυλο. Αφού έβαλαν του Σουηδούς να τον κατηγορήσουν, "εντελώς τυχαία" μετά τις αποκαλύψεις απορρήτων εγγράφων για το Αφγανιστάν, αλλά δεν έπιασε, πήγαν, τον βούτηξαν και τον πήραν! Αν δεν ήταν η υπερδύναμη θα γίνονταν σάλος όχι μόνο με τη σύλληψη αλλά και με τις αμέτρητες αποκαλύψεις του.

Πάλι καλά που δεν εκτέλεσαν επιτόπου, αφού τον βασάνιζαν πρώτα, για να δει όλος ο κόσμος πως πρέπει να ρουφιανεύει τους απλούς ανθρώπους και όχι να αποκαλύπτει τα άπλυτα των αδίστακτων Προέδρων και των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Θα γίνουν όμως βασανιστήρια, όπως και εξευτελισμός, καθώς ο Άσανζ είναι "καρφί" για τα καθάρματα της CIA, οπότε θα φροντίσουν να τρομοκρατήσουν κάθε έναν, που θα έχει κάτι συγκλονιστικό, αλλά δεν θα το κρύβει κάτω από το μαξιλάρι του όπως κάνουν οι κάλοι Έλληνες παπαγάλοι, οι οποίοι αναμασούν τον εμετό των Αμερικάνων. 

Η δεξιά έχει πλάκα στην υπόθεση. "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει" λένε τα ΜΜΕ της.
Ότι καταδίκασε κάποιος άλλος δηλαδή την απόπειρα φίμωσης την τρομοκράτηση όσων ψάχνουν την αλήθεια; Όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα, πουθενά.
Όλοι οι κρατούντες έχουν άπλυτα, έτσι κανείς δεν θέλει να βγούνε στη φόρα. Όσο για τη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και τα δεκανίκια, αυτοί κι αν είναι υπέρ της καταστολής και της λογοκρισίας.
Το χάρηκαν αυτό που έγινε, ευχαριστήθηκαν με την αθλιότητα της CIA. Βλέπετε ο πλέον επικίνδυνος δεν είναι αυτός που έχει όπλο, αλλά αυτός που έχει γνώση και μπορεί να αποδείξει τις βρωμιές των μυστικών υπηρεσιών και του κράτους γενικότερα.

Τιμής ένεκεν μάλιστα η εντελώς "αριστερή" Παπακώστα έδωσε εντολή να εισβάλουν ορδές μπάτσων στα Εξάρχεια. Γιατί; Γιατί κάποιοι μένουν στα Εξάρχεια! Και κάθε κράτος χρειάζεται έναν εσωτερικό εχθρό κι ένα τόπο να μένει. Λες και Εξάρχεια είναι άλλη χώρα.
Δεν είναι όμως μόνο τα Εξάρχεια. Κάθε άσυλο απαγορεύεται. (και φυσικά στα Εξάρχεια δεν υπάρχει κανένα άσυλο).

Στην αρχαιότητα πολλοί απελπισμένοι κατέφευγαν ικέτες τους βωμούς. Αν δεν τους έσφαζαν επιτόπου οι προληπτικοί πρόγονοι μας, φρόντιζαν με διάφορους τρόπους να τους απομακρύνουν. Έπειτα τους σκότωναν μακριά από το ναό για να μη τον μολύνουν, λες κι ο φόνος άλλου, δεν ήταν φόνος! 

Είναι η τρομοκρατία ηλίθιε. Η πραγματική τρομοκρατία, ο τρόμος του Κράτους. Από πραγματικούς εγκληματίες, φονιάδες. Οι εκμεταλλευτές φροντίζουν να μας δείχνουν με κάθε ευκαιρία πόσο δυνατοί είναι. Για να φοβηθούμε. Στην πραγματικότητα όμως αυτοί φοβούνται. Γιατί, αν ξυπνήσουμε, αν αντισταθούμε, θα χάσουν. Και θα αποκαλυφθεί ο οχετός που ζούνε η βρώμα και δυσωδία των έργων τους.

Έπιασαν απλά έναν άνθρωπο. Είμαστε όμως δισεκατομμύρια... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger