Home » , » Καιρός να ζητήσουμε "ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη";

Καιρός να ζητήσουμε "ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη";

Από giorgis , Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 | 1:18 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Απόλαυση το ξεκατίνιασμα που κάνει ο ναζί, υπόδικος Η. Παναγιώταρος στον χριστέμπορα, πατριδοκάπηλο, ρατσιστή, ακροδεξιό Κυριάκο Βελόπουλο.

Την αμαρτία μου πάντως θα την πω. Εβαλα στοίχημα με έναν αστό δημοσιολόγο για το ποσοστό που θα πάρει το κόμμα του τηλέμπορα εθνικιστή στις προσεχής βουλευτικές εκλογές. Αν το χάσω θα θυμηθώ τον Στράτο Διονυσίου και θα ζητήσω "ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη".
Δεν μπορώ, ή μάλλον δεν θέλω να πιστέψω, ότι ένας πολιτικά άθλιος τύπος που μαζί με την σαβουροπραμάτεια του, με τα ματζούνια και τις αλοιφές για κάθε νόσο και μαλακία, σερβίρει και τέτοιο εθνικιστικό αφιόνι, που είναι ικανό να ζαβλακώσει δεκάδες χιλιάδες νέους ψηφοφόρους πέρα απ' τους "ψεκασμένους" που ήδη διαθέτει.

Συγκεκριμένα ο συνομιλητής που ισχυρίζεται ότι στις βουλευτικές εκλογές, ο Βελόπουλος θα αυξήσει πάνω από 50% του ψηφοφόρους του και το εκλογικό του ποσοστό θα είναι αισθητά ανεβασμένο απ' αυτό που είχε στις ευρωεκλογές ξεπερνώντας το 6%.
Το σκεπτικό του το βασίζει στο ότι θα "λεηλατήσει"  -αυτή την λέξη χρησιμοποίησε-  το μεγαλύτερο μέρος από 1,20% , του Καρατζαφέρη, θα υποδεχθεί νέους ψηφοφόρους απ' το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου, θα απορροφήσει ικανό αριθμό ψηφοφόρων από 0.66% που συγκέντρωσε το κόμμα του Φαήλου Κρανιδιώτη, καθώς και μεγάλο μέρος απ' το 0,8% των ΑΝΕΛ, που δεν κατεβαίνουν στις εκλογές.

Επίσης δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον βουλευτή του Λεβέντη, Γιάννη Σαρίδη; να στελεχώνει τα ψηφοδέλτια της "Ελληνικής Λύσης". 

Το πιο σημαντικό, σύμφωνα με το αφήγημα του συνομιλητή μου είναι ότι θα προσελκύσει αρκετούς ψηφοφόρους της Ν.Δ., οι οποίοι εκτιμώντας ότι το κόμμα τους θα είναι πρώτο και με διαφορά, θα υποστηρίζουν τον Βελόπουλο για να έχει μια "στιβαρή" από τα δεξιά της αντιπολίτευση η Ν.Δ.

Αν το δούμε κι' αυτό θα δικαιωθούν για μια ακόμα φορά αυτοί που μιλάνε για τον "σοφό λαό" και την άριστη συμπεριφορά του στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.


Οσο για μένα, πέρα απ' ότι θα πληρώσω ένα τραπέζωμα -το στοίχημα που λέγαμε- θα εξακολουθήσω να είμαι "κολλημένος", έχοντας πάντα ανοιχτό μέτωπο με τον κοινοβουλευτικό κρετινισμό.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

30 Μαΐου 2019 στις 4:27 μ.μ.

Γιατί βλέπω να κερδίζεις το στοίχημα.
Τα μικρά δεξιά κόμματα (μέσα σ' αυτά και το Ποτάμι) είχαν διάφορους στόχους αναλόγως των ιδρυτών και των αρχηγών τους. Πχ ο Κρανιδιώτης δεν ήθελε να ψηφίσει το Μητσοτάκη. Για να μην ψηφίσει τίποτε άλλο, που επίσης δεν τον ικανοποιούσε, κατέβηκε μόνος του. Οι ψηφοφόροι του ίσως πάνε Βελόπουλο καθώς δε γουστάρουν το Μητσοτάκη. Ίσως.
Η δεξιά σε αντίθεση με την αριστερά πιστεύει στην ενότητα. Δεν τους ενδιαφέρει, αν πριν φαγώνονται, αν υπάρχουν τεράστιες διαφωνίες κλπ, κλπ. Η κουτάλα είναι πάνω απ' όλα, αυτή τους ενώνει και τους οδηγεί.
Στις Ευρωεκλογές συνηθίζεται να ενισχύονται τα μικρότερα κόμματα. Άρα τα δυο μεγαλύτερα έχουν συνήθως, τουλάχιστο έτσι γίνονταν ως τώρα, μεγαλύτερο ποσοστό. Μη φανταστείτε πάρα πολύ, ένα 2 με 4%.
Η ΝΔ θα επιδιώξει αυτοδυναμία. Τα κόμματα που δεν κατεβαίνουν, επιτέλεσαν το σκοπό τους. Οι μάγκες που τα έκαναν ήθελαν να δουν πόσα κουκιά έχουν. Για να τα πουλήσουν ανάλογα με τους όρους της αγοράς.
Τι εννοώ: Αν ένα μικρό δεξιό κόμμα έπαιρνε ποσοστό και η ΝΔ δεν έβγαινε τόσο μπροστά, ο ιδιοκτήτης θα μπορούσε να διαπραγματευτεί και να μοσχοπουλήσει τους ψήφους του σε αντάλλαγμα μια μελλοντική θέση βαρβάτου υπουργού γι αυτόν και τους δικούς του.
Όμως η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές. Κι αν ακόμα δεν βγει αυτοδύναμη, έχει το ΠΑΣΟΚ υποπόδιο και 4 χρόνια χωρίς εκλογές. Άσε που πιθανότατα θα βγει γιατί από τη μια δεν θέλει πολύ λόγω της νοθείας που λέγεται εκλογικό σύστημα, από την άλλη πολλοί δεξιοί δεν θέλουν να μοιραστούν τη λεία με το "κλεφτο-ΠΑΣΟΚ", τους "πρασινορουφιάνους", όπως τους λένε υποτιμητικά όταν είναι μόνοι τους.
Τα κόμματα λοιπόν της δεξιάς που δεν συμμετέχουν, θα ενισχύσουν τη ΝΔ, εκτός, αν έχει κάποιος προσωπικά.
Εξάλλου ο Βελόπουλος είναι ο πλέον γελοίος. Η στήριξη του έγινε από ορισμένους εκκλησιαστικούς κύκλους. Οι κύκλοι αυτοί, όπως κάποτε είχαν ενισχύσει τους σατανιστές της Χρυσής Αυγής, έτσι ενίσχυσαν και τον αθεόφοβο που τους πούλαγε επιστολές του Ιησού!
Ο λόγος είναι γιατί ο Βελόπουλος είναι μαξιλάρι. Προκειμένου το ποίμνιο να πάει αλλού, ή να κάνει αποχή, του λέμε αυτός είναι "άνθρωπος του Θεού" και μετά "μας συγχωρείται λάθος". Το μαξιλάρι αυτό το πολύ - πολύ να το πάρει ο Κούλης να κάθεται πιο αναπαυτικά στην καρέκλα.
Κάτι άλλο, γιατί αυτοί που τον ψήφισαν είναι εντελώς "γεια σου", δεν ξέρουν καν τι ψηφίζουν: Ο Βελόπουλος ήταν στο ΛΑΟΣ, ψήφισε Μνημόνιο, πήγε στη ΝΔ, έφυγε κι από 'κει. Πρόκειται για διασταύρωση Άδωνη με Λεβέντη. Ξέρει ο ίδιος ότι σε λίγα χρόνια, αν δεν γυρίσει στη ΝΔ, θα ψάχνει την ψήφο του. Αυτό το ξέρουν κι οι δεξιοί. Ο τύπος θέλει απλά να μαζέψει ψήφους, ώστε μετά να τους πουλήσει στον Κούλη, να βολευτεί σε μια θέση υπουργού. Το μόνο που θέλει είναι το όριο για να γίνει εφεδρεία της ΝΔ. 6%; Καλό! Βέβαια με τόσους ηλίθιους ποτέ δεν ξέρεις. Εδώ έβγαλαν Κούλη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger