Home » , » Για όσους ισχυρίζονται ότι οι "εκπρόσωποι του θεού" δεν παράγουν "πνευματικό έργο"

Για όσους ισχυρίζονται ότι οι "εκπρόσωποι του θεού" δεν παράγουν "πνευματικό έργο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 | 1:06 π.μ.


Οσοι/ες αμφέβαλαν ότι οι "εκπρόσωποι του θεού" δεν παράγουν αξιοθαύμαστο "πνευματικό έργο" βρίσκονται για μια ακόμα φορά στην δυσάρεστο θέση να διαψευστούν!

Οι εφημέριοι του "Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου", στο Ανω Καλαμάκι, ελπίζουμε να αποτελέσουν το παράδειγμα ώστε να τους μιμηθούν και άλλοι ιερείς στις πρωτοποριακές δοξασίες τους.

Και λέμε πρωτοποριακές γιατί οι συγκεκριμένοι κληρικοί, δεν απευθύνονται γενικά και αόριστα στο "χριστεπώνυμο ποίμνιο", όπως συνηθίζουν οι συνάδελφοι τους.
Επικεντρώνονται προς ένα μέρος του εκκλησιάσματός τους, πολύ δοκιμαζόμενο αυτές τις μέρες. Και είναι δοκιμαζόμενο, γιατί αυτό δεν θα κριθεί από τον Υψιστο στην μεταθανάτια ζωή, αλλά από τους ψηφοφόρους στην επίγεια. Και αυτοί είναι πολύ πιο σκληροί από τον Πανάγαθο.

Οι παρακλήσεις, λοιπόν των κληρικών του ναού, θα απευθύνονται  προς την "Μεγαλοδύναμη" και θα αποβλέπουν στο να δώσει την "χάρη" της, ώστε οι υποψήφιοι των ευρωεκλογών καθώς και των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών να εισπράξουν την φιλευσπλαχνία των πολιτών και να τους "τιμήσουν" με την ψήφο τους.

Υ.Γ: Μετά τους ιερείς του ναού, θα τους προτείναμε να κάνουν και άλλη μια παράκληση στην Παναγία. Να μάθει στους ίδιους ορθογραφία 

Υ.Γ: Δεν ξέρουμε τι ανταπόκριση και αποτέλεσμα θα έχει αυτή η "Παράκληση" τους.
Το μήνυμα όμως που απευθύνουν μέσα απ' τον ιστότοπο τους, προς τους αμαρτωλούς ξεχειλίζει αγάπη:
«Μετανοεῖτε»
Ὄχι μόνο ἐξομολογηθεῖτε, ὄχι μόνο διηγηθεῖτε τά λάθη σας, ὄχι μόνο ἀπαριθμεῖστε ψυχρά τίς πτώσεις σας, ὄχι μόνο καταθέστε τήν ἁμαρτωλότητά σας, ἀλλά πονέστε, κλάψτε, ἀλλάξτε νοῦ, μεταβληθεῖτε, μεταποιηθεῖτε, ἀποφασεῖστε καλλίτερα νά πεθάνετε παρά νά ξανααμαρτήσετε...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Μαΐου 2019 στις 3:14 μ.μ.

Τι να κανεις και τι να πεις. Κρατος και εκκλησια ανταμα για παντα. Απλα τους γυρνας τη πλατη και αναρωτιεσαι:εγω τι φταιω και τους πληρωνω μεσα απο τη φορολογια.οι ανθρωποι αυτοι βρισκουν τους χρησιμους ηλιθιους και τα κανουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger