Home » » Επαναφέρουν την μετεμφυλιακή συμπεριφορά του αστικού κράτους

Επαναφέρουν την μετεμφυλιακή συμπεριφορά του αστικού κράτους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 | 3:26 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Ο κάτωθι υπογεγραμμένος» κλπ. «δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως και χωρίς να μου ασκηθή βία τα κάτωθι: Ουδέποτε υπήρξα κομμουνιστής και ουδεμία σχέση έχω με το συνωμοτικόν ΚΚΕ. Προσεχώρησα εις το ΕΑΜ, με σκοπό να απελευθερώσω την πατρίδα μου από τους κατακτητάς. Μετ’ ολίγον αντελήφθην ότι πίσω από το ΕΑΜ ήτο το ΚΚΕ. Επειδή είμαι γνήσιο Ελληνόπουλο καταδικάζω και αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας όλας τας αναρχοβουλγαροκομμουνιστικάς οργανώσεις ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ, ΕΑ, αίτινες αποτελούν τα εγκληματικά σλαυόδουλα και αντεθνικά συγκροτήματα…»

 Τυποποιημένη δήλωση μετανοίας που κυκλοφορούσε την δεκαετία του ’50

«Σήμερα όμως το νομικό προσωπείο υποχωρεί για να αποκαλυφθεί το πραγματικό αποκρουστικό πρόσωπο που ξαναφέρνει στο σήμερα την μετεμφυλιακή συμπεριφορά του κράτους. Τώρα μας ζητούν, απροκάλυπτα να κάνουμε δηλώσεις μετανοίας και αποκήρυξης, όπως ζητούσαν παλιά από τους κομμουνιστές. Αυτό γίνεται με καθαρή ευθύνη της κυβέρνησης γιατί διατηρεί την διάταξη Δένδια που καθιερώνει την δικτατορική εξουσία του εισαγγελέα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί αυτή την φασιστική διάταξη ενάντια στους πολιτικούς κρατούμενους».

Απόσπασμα από περασμένη δήλωση του Δ. Κουφοντίνα, όταν ξεκινούσε απεργία πείνας μέχρι να δικαιωθεί και να πάρει άδεια από τις φυλακές.
 
Ο εισαγγελέας το παραδέχτηκε επιτέλους. Ο Κουφοντίνας τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει άδεια επομένως... δεν πρόκειται να πάρει άδεια! Γιατί; Γιατί δεν είναι κρατούμενος. Είναι αιχμάλωτος! Αιχμάλωτος πολέμου μετά την παράδοση της Ε.Ο. 17 Νοέμβρη. Τόσο απλά.

Όταν παιδεραστές, δολοφόνοι παιδιών, ακόμα και χουντικά προδοτικά καθίκια έχουν αποφυλακιστεί, (ενώ πολλοί περισσότεροι δεξιοί εγκληματίες δεν φυλακίστηκαν καν), ο Κουφοντίνας θα παραμείνει φυλακισμένος, στερούμενος δικαιωμάτων που οι δικοί τους νόμοι προβλέπουν. Γιατί δεν είναι ποινικός, είναι πολιτικός κρατούμενος. 
"Στρατιώτης" θα λέγαμε, με μια ευρύτερη έννοια. Αγωνίστηκε για τα ιδανικά του, χρησιμοποιώντας μορφές πάλης που ο ίδιος επέλεξε.

Τα ιδανικά δεν αιχμαλωτίζονται, παραμένουν και συγκινούν χιλιάδες, εκατομμύρια.
Ο Κουφοντίνας λοιπόν κατά παράβαση κάθε έννοιας Δικαιοσύνης, Ισονομίας κλπ, θα ήθελαν να εκτελεστεί αργά και βασανιστικά, για να τρομοκρατηθούμε οι υπόλοιποι. Για να περάσουν το μήνυμα ποια θα είναι η τύχη όσους αμφισβητήσουν ένοπλα το σύστημα τους. 
Επεσαν όμως στην περίπτωση. Ο Δημήτρης ξεκίνησε απεργία πείνας και δεν θα υποχωρήσει. 'Η θα δικαιωθεί και θα πάρει άδεια ή οι κρατούντες θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα. Αντέχουν να χρεωθούν τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην χώρα μας;  

Πόσο ανόητοι είναι οι τύραννοι, οι ταξικοί εχθροί! Οσο υπάρχει αδικία και κοινωνική ανισότητα θα υπάρχει Αντίσταση.
Αν όχι με τον τρόπο της 17 Νοέμβρη, με άλλο τρόπο. Κι αυτό που ίσως καταφέρουν είναι να κάνουν Μάρτυρα τον Ηρωικό Αγωνιστή Δημήτρη Κουφοντίνα. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

3 Μαΐου 2019 στις 3:48 μ.μ.

Ο Κουφοντινας οσο και αν ``η αγια οικογενεια``Μητσοτακη και ο απεσταλμενος
πρακτορας πρεσβυς των ΗΠΑ Παιατ θελουν να τον εξοντωσουν αυτος δεν παραδινεται
ουτε αποποιειται των ιδεων του Βαζει και παλι μπροστα το αγωνιστικο του μενος
και προχωρα ακαθεκτος Εχει για συμπαραστατες του χιλιαδες η και εκατομμυρια
συμπολιτες μας οι οποιοι στο προσωπο του βλεπουν εναν γνησιο και εντιμο αγωνι
στη καιπιστευουν οτι ο αγωνας του θα δικαιωθει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger