Home » , » Καταδικάζεσαι γιατί είσαι μιζαδόρος, παιδεραστής, τοκογλύφος κ.α; Η δικαστική "φάμπρικα" της αναστολής "φροντίζει" για σένα αν είσαι άτομο της "καλής κοινωνίας" - Με αφορμή την σημερινή απόφαση για τον Α. Μαρτίνη.

Καταδικάζεσαι γιατί είσαι μιζαδόρος, παιδεραστής, τοκογλύφος κ.α; Η δικαστική "φάμπρικα" της αναστολής "φροντίζει" για σένα αν είσαι άτομο της "καλής κοινωνίας" - Με αφορμή την σημερινή απόφαση για τον Α. Μαρτίνη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 | 7:35 μ.μ.

Αφού πριν κάποιους μήνες "ξελάσπωσε" δικαστικά για το σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν, ο Α. Μαρτίνης, ήρθε σήμερα η ώρα να μπει ταφόπλακα και για ένα άλλο τεράστιο σκάνδαλο που συμμετείχε.

Η είδηση σχεδόν πανομοιότυπη σε όλα τα ΜΜΕ:
 "Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του «Ερρίκος Ντυνάν» καταδικάστηκε για μίζα που φέρεται να έλαβε από το 1998 έως το 2003 για την υπογραφή σύμβασης του ιδρύματος με την γερμανική εταιρεία «Hospitalia International» για νοσοκομειακό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Το δικαστήριο με την απόφαση που εξέδωσε καταδίκασε σε 10 χρόνια κάθειρξη με αναστολή τον Ανδρέα Μαρτίνη και τη σύζυγό του, αφού προηγουμένως τους είχε κρίνει ενόχους για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος από κοινού ποσού 3,1 εκατ. γερμανικών μάρκων". 

Το σκεπτικό των δικαστών οι οποίοι επέβαλλαν την ποινή με αναστολή ήταν ότι μπορεί να ξέπλυναν κάποια εκατομμυριάκια "βρόμικα" μάρκα, αλλά έχουν το ελαφρυντικό "του πρότερου εντίμου βίου" και έτσι δεν πρέπει να βρεθούν στην φυλακή. 
Λογικό είναι λοιπόν να πανηγυρίζει για την δικαστική απόφαση ο συνήγορος του Μαρτίνη, Θεόδωρος Μαντάς και να δηλώνει: «Η αναγνώριση του ελαφρυντικού δείχνει γενναιοψυχία και ανθρωπιά. Αυτή τη γενναιοψυχία και την ανθρωπιά που επέδειξε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, είναι κάτι που μας ικανοποιεί».

Τώρα πώς γίνεται η "συνείδησή" των δικαστών να τους επιβάλλει, όταν δεν μπορούν να αποδώσουν πεντακαθαρήδηδες στην κοινωνία άτομα της "καλής κοινωνίας", λόγω του ότι είναι καραμπινάτες οι λαμογιές που έχουν κάνει, να "καθαρίζουν" τα "δικά τους παιδιά" με το κόλπο της "αναστολής", -περιπτώσεις του παιδεραστή Γεωργιάδη, του τοκογλύφου Ανθόπουλου, του πρώην βουλευτή της Ν.Δ Πέτρου Μαντούβαλου για τη συμμετοχή του στο παραδικαστικό κύκλωμα και δεν συμμαζεύεται- τι να σας πούμε;
Να επαναλάβουμε πράγματα που ήδη έχουμε γράψει; Θα είναι πλεονασμός. Οπότε σας παραπέμπουμε σ' αυτή την ανάρτησή μας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Μαΐου 2019 στις 7:40 π.μ.

Αυτη η ``ποινη`` που επεβληθη στο Μαρτινη ειναι στην ουσια αθωωση
Αλλος ενας κλεφτης και μιζαδορος μας παραδιδεται πεντακαθαριδης
Κι υστερα σου βγαινουν οι δικαστες που αθωωνουν τους κλεφτες και
τα λαμογια διαμαρτυρονται πως ταχα τους απειλουν οι
του Ρουβικωνα ενω ταυτοχρονα δεν χορηγουν αδεια στον
Κουφοντινα που τη δικαιουται αλλα την αρνειται η οικογενεια
Μητσοτακη και ο πρεσβυς των ΗΠΑ Παιατ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger