Home » , » Που είναι το δήθεν ρεύμα, που μας λένε οι δημοσκόποι, πως έχει η ΝΔ;

Που είναι το δήθεν ρεύμα, που μας λένε οι δημοσκόποι, πως έχει η ΝΔ;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 21 Μαΐου 2019 | 12:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι συγκεντρώσεις του Μητσοτάκη είναι αισθητά μικρότερες κι από κείνες του Σαμαρά, όταν η ΝΔ καταποντίζονταν στις προηγούμενες ευρωεκλογές.
Τα γήπεδα και οι ανοιχτοί χώροι είναι υπερβολή, αφού αρκεί ένα δωματιάκι για να μαζευτούν οι γαλάζιοι χαχόλοι.
Προκαλεί δε εντύπωση ο ελάχιστος αριθμός συγκεντρωμένων, που πάει να ακούσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παλαιότερα οι συγκεντρώσεις ήταν ένας ασφαλής δείκτης για το ποιος κερδίζει τις εκλογές. Πολλά βέβαια άλλαξαν, αλλά που είναι το δήθεν ρεύμα, που μας λένε οι δημοσκόποι, πως έχει η ΝΔ;

Οι συγκεντρώσεις της Ν.Δ είναι τόσο χάλια, όσο του ΣΥΡΙΖΑ, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα πιο χειρότερες.
Ο Μητσοτάκης και τα ολιγαρχικά συμφέροντα που τον υποστηρίζουν, εδώ και καιρό, προσπαθούν να πείσουν πως έχουν εξασφαλίσει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων.
Στην προσπάθειά τους αυτή, τα ΜΜΕ κάνουν δημοσκοπήσεις μαϊμού, πλύση εγκεφάλου, κατασκευάζουν ψεύτικες ειδήσεις και πολλά άλλα. Όμως οι αποτυχημένες συγκεντρώσεις του Μητσοτάκη αποτελούν πρόβλημα για την προπαγάνδα της ΝΔ.

Στα Χανιά πχ που τόλμησε να κάνει ανοικτή συγκέντρωση κατέβηκαν ελάχιστοι. Ήταν η πιο μικρή ανοικτή συγκέντρωση που έγινε στην Κρήτη από τη ΝΔ. Θα μου πείτε η Κρήτη δεν είναι κάστρο της Νέας Δημοκρατίας, απέχει δε αρκετά, ώστε να κατέβουν αρκετοί μεταφερόμενοι από την Αθήνα και άλλες περιοχές.

Σωστά, όμως στα Χανιά είναι οι συγγενείς του αρχηγού. Επιπλέον υποτίθεται πως η ΝΔ πάει για πρωτιά. "Υποτίθεται". Με αυτό το σκεπτικό οι οργανωτές περίμεναν μια αξιοπρεπή συγκέντρωση.
Το φιάσκο όμως ήταν πραγματικά ανεπανάληπτο, ενώ προκάλεσε γέλια και ειρωνικά σχόλια σε όσους είδαν την παρέα των κομματόσκυλων, που (δεν) συγκεντρώθηκαν να ακούσουν το Μητσοτάκη!
Οι πραγματικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν (εντελώς ανοησία κάποιων Συριζαίων που επιστράτευσαν το Photoshop -και φυσικά έγιναν εύκολα αντιληπτοί- για να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την μαζικότητα της συγκέντρωσης) στο διαδίκτυο είναι χαρακτηριστικές. 

Πολύ λίγο κόσμο είχε και στην Πάτρα. Δεν μπόρεσε να γεμίσει ένα γήπεδο σε μια μεγάλη πόλη πολύ κοντύτερα στην Πρωτεύουσα. Όσοι ήταν κοντά είδαν το φιάσκο, ενώ η ελάχιστη προσέλευση έφερε εκνευρισμό στα στελέχη της γαλάζιας συμμορίας.

Δεν πιστεύω στις δημοσκοπήσεις, πιστεύω σε ότι βλέπω. Κι αυτά που βλέπουμε κι ακούμε κάθε άλλο παρά άνετη επικράτηση της ΝΔ δείχνουν. Νομίζω πως οι Ευρωεκλογές θα αποτελέσουν δυσάρεστη έκπληξη για τους κηφήνες της εξουσίας.
Οι δε συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ έχουν πραγματικά κόσμο. Κι αυτό ασφαλώς είναι θετικό, αφού πέρασε η εποχή των αυτοαποκαλούμενων "χαρισματικών ηγετών", "εθνοπατέρων" και "σωτήρων", όσων δηλαδή μας χρεοκόπησαν, μας ξεπούλησαν, μας λεηλάτησαν και μας κατέστρεψαν.
Αν οι μαζικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ θα έχουν αντανάκλαση και στο εκλογικό αποτέλεσμα μένει να το δούμε. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger