Home » , » Κάθε ναζί μισεί οτιδήποτε Ελληνικό

Κάθε ναζί μισεί οτιδήποτε Ελληνικό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Μαΐου 2019 | 4:52 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Υπάρχει ένα κόμμα αδερφό της Χρυσής Αυγής στη Γερμανία. Πρόκειται για το ρατσιστικό - ναζιστικό "Εναλλακτική για τη Γερμανία" (Alternative für Deutschland, AfD).
Οι απόψεις του είναι εθνικισμός, αντικομουνισμός, νεοφιλελευθερισμός (στην οικονομία), ρατσισμός, ομοφοβία, ισλαμοφοβία...
Mπορούμε να το πούμε υβρίδιο μεταξύ ΝΔ και Χρυσής Αυγής. Οι εγκληματίες ναζί στην Ελλάδα το χαρακτηρίζουν επί λέξη "πατριωτικό - αντιμεταναστευτικό,ενώ άπειρα είναι τα άρθρα - ύμνοι σε ακροδεξιά site και ΜΜΕ για την άνοδο του στις δημοσκοπήσεις κλπ, κλπ.

Ξέρετε τι γνώμη έχει το συγκεκριμένο κόμμα για τους Έλληνες;
"Το Γερμανικό κοινοβούλιο συζήτησε αίτημα του κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» που αφορούσε την Ελλάδα". Συγκεκριμένα το AfD ζητούσε να επιστρέψει η Αθήνα την τελευταία δόση ύψους 15 δις €! Ο βουλευτής του AfD και πρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμού υποστήριξε ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει. "Τα πρόσφατα μέτρα υπέρ των συνταξιούχων και οι ελαφρύνσεις στους φόρους δεν επιτρέψουν να επιτευχθεί το πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό που έχει συμφωνηθεί"
Πλήρης ταύτιση με ΝΔ και Χρυσή Αυγή, που δεν θέλουν να δοθεί η 13η σύνταξη.

Για τους δικούς μας ανθρωποφάγους προς το παρόν θα αρκεστώ να τους πω, πως όποιος οπαδός τους δεν θέλει 13η σύνταξη, να τη γυρίσει πίσω. Δεν είναι υποχρεωτική.

Θα κάνω όμως ένα σχόλιο για τους Γερμανούς νεοναζί - νεοφιλελέ εγκληματίες. Φυσικά τα μέτρα, τα οποία είναι ουσιαστικά "ψίχουλα" και τα δικαιούμαστε (κι αυτά κι ακόμα πολύ περισσότερα), είναι κατόπιν συμφωνίας με τους δανειστές, οι οποίοι πρέπει να δείξουν πως "κάτι πέτυχαν στην Ελλάδα", εκτός βέβαια από το να την καταστρέφουν εντελώς.

Όμως αυτή η λύσσα δείχνει και κάτι άλλο. Όχι μόνο ένα ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων, αλλά και μια μνήμη που δεν σβήνει.
Ο Ελληνικός λαός συνέβαλε αποφασιστικά με τις θυσίες του στο τσάκισμα του ναζισμού. Οι απλοί Έλληνες φαντάροι και οι αγωνιστές της Αντίστασης μάτωσαν τις ναζιστικές ορδές.
Οι Γερμανοί ναζί πιστεύουν πως χάρη στην Ελλάδα, η ΕΣΣΔ είχε περισσότερο χρόνο, που αξιοποίησε, για να τους νικήσει. Πως η συντριβή τους, η αυτοκτονία του αιμοσταγή αρχηγού τους, συνέβη χάρη σε μας. Αυτό δεν πρόκειται ούτε να το ξεχάσουν ούτε να μας το συγχωρήσουν.

Πράγματι κερδήθηκε χρόνος και προκλήθηκαν βαρύτατες απώλειες στους εισβολείς. Βέβαια, εφόσον το 3ο Ράιχ τα έβαλε με την ΕΣΣΔ, θα έχανε έτσι κι αλλιώς. Οι Έλληνες όμως πράγματι βοηθήσαμε πολύ στη νίκη. Οι περισσότεροι. Όχι όλοι, κάποιοι συνεργάζονταν με τους κατακτητές.

Την επομένη της επετείου της ήττας τους στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο 9 Μαΐου, οι ναζί κάνουν αυτή την κίνηση. Και οι εδώ υποστηρικτές τους, άλλη μια φορά τους στηρίζουν.
Κάθε ναζί μισεί οτιδήποτε Ελληνικό, γιατί του υπενθυμίζει την συντριβή του ναζισμού. Είτε είναι Γερμανός, είτε αυτοαποκαλείται "Έλληνας".
Ο Παπαδόπουλος πχ έκανε το Πραξικόπημα σε σημαδιακή ημερομηνία: 21 Απριλίου 1941, οι Βούλγαροι φασίστες κατέλαβαν τη Μακεδονία την επομένη της συνθηκολόγησης. Η ακροδεξιά δίνει μεγάλη σημασία στα σύμβολα.

Ότι κι αν κάνουν, τα ναζιστικά κτήνη έχασαν και θα χάσουν ξανά.

Οι παππούδες μας αγωνίστηκαν πολύ καλά εναντίον των φασιστικών τεράτων. Σειρά μας τώρα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger