Home » , » Βελόπουλος: Η επιτομή του Αγαπάτε Αλλήλους, όπως γράφτηκε στις επιστολές του Ιησού, τις οποίες μοσχοπουλούσε.

Βελόπουλος: Η επιτομή του Αγαπάτε Αλλήλους, όπως γράφτηκε στις επιστολές του Ιησού, τις οποίες μοσχοπουλούσε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 | 10:33 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βελόπουλος: Ολίγον ναζί, λιγάκι ρατσιστής (τόσο δα), λίγο ψευτάκος, λίγο πατριώτης, όσο χρειάζεται χριστιανός, λίγο τζατζίκι, λίγο μαϊντανός, λίγο από όλα.
Ο αρχηγός της «Τελικής Λύσης» ή κάπως έτσι, είπε πως για όλα φταιν οι πρόσφυγες. Κατά τα άλλα ο πολύς ναζισμός του φέρνει φούσκωμα. Με το λίγο όμως είναι μια χαρά. Δηλαδή όχι και SS, μέχρι Γκεστάπο. Θα μου πείτε υπάρχει ολίγον ναζί; Μπορεί, όσο υπάρχει κι ολίγον έγκυος.

Τι είπε το τεφαρίκι; "Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Έβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο, όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά!"
Μπράβο! Όχι, "μπράβο" στο "χριστιανό" και βέβαια σε αυτούς που τον ψήφισαν.
Η επιτομή του Αγαπάτε Αλλήλους, όπως γράφτηκε στις επιστολές του Ιησού, τις οποίες μοσχοπουλούσε.
Διότι ο Ιησούς το έγραψε καθαρά: Με ένα τείχος θα είμαστε μια χαρά. Το ακούτε; Μια χαρά. Και δυο τρομάρες;

Δηλαδή να καταλάβω: Ένα τείχος θα μας αυξήσει τη σύνταξη; Τότε να το κάνουμε Σινικό, να πάρουμε και περισσότερα από τον Τουρισμό! Γι αυτό βρε χρεοκοπήσαμε, έπεσαν τα Μακρά Τείχη στον Πειραιά. Να τα ξαναχτίσουμε, να βρούμε δουλειές. 

Τείχος καρδιά μου χρειαζόμαστε, όχι λεφτά και αηδίες. Τείχος βέβαια! Να βαράμε το κεφάλι μας που ψηφίζουμε παλαβούς ή απατεώνες. Εσχάτως συνδυασμό και των δύο.
Φυσικά αναφέρεται στους πρόσφυγες όχι στα οικονομικά ή τα εργασιακά. Να χτίσουμε τείχη να βάλουμε και νάρκες.
Συμφωνώ! δεν κάνω καθόλου πλάκα, είμαι της γνώμης πως όντως χρειαζόμαστε τείχος!
Λέω όμως να μη το χτίσουμε τόσο μεγάλο. Πολλές νάρκες σκάψιμο, πολλά έξοδα. Γύρω από τη Βουλή αρκεί. Να βάλουμε μέσα τους κηφήνες που ψηφίσαμε, καθώς και τους φασίστες, τα λαμόγια, να μη βγαίνουν με τίποτα. Τότε πραγματικά θα είμαστε μια χαρά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger