Home » , » Δικαστική απόφαση που αποσκοπεί να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα της αγροτιάς

Δικαστική απόφαση που αποσκοπεί να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα της αγροτιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 | 12:39 π.μ.

Αυτή την ανάρτηση η οποία αφορούσε την λειτουργία της αστικής "δικαιοσύνης" την είχαμε κάνει ακριβώς πριν ένα χρόνο.

Την επαναφέρουμε με αφορμή την χθεσινή καταδίκη 3 στελεχών του αγροτικού κινήματος, (Ρίζου Μαρούδα, Β. Μπούτα Κ. Τζέλλα, ) μελών της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και αφορούσε την συμμετοχή τους στην πανελλαδική αγροτική κινητοποίηση τον Γενάρη και τον Φλεβάρη του 2019. Η κατηγορία που τους είχε αποδοθεί ήταν "παρακώλυση συγκοινωνιών".

Σχολιάζοντας την δικαστική απόφαση η Κ.Ο Θεσσαλίας του ΚΚΕ σημειώνει, μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της: Η καταδικαστική απόφαση που επιβλήθηκε αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι - χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή. Στόχος τους η τρομοκράτηση των αγροτών αλλά και όσων άλλων αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική που τους καταδικάζει στη φτώχεια και στη ζωή χωρίς δικαιώματα. 
Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το δρόμο που χάραξαν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις της..

Και συμπληρώνει στην ανακοίνωση της η οργάνωση του ΚΚΕ: Η κυβέρνηση είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις θα τρομοκρατήσει τους αγρότες και θα βάλει φρένο στους δίκαιους αγώνες για το ψωμί των οικογενειών τους. 
Οι καταδικαστικές αποφάσεις των αγροτοδικείων και τα όποια άλλα τρομοκρατικά μέτρα, δεν πρόκειται να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα της αγροτιάς που την βγάζουν στους δρόμους του αγώνα η πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που τους οδηγεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Και όσο αυτή η πολιτική θα συνεχίζεται - ανεξάρτητα από το ποιός θα είναι κάθε φορά ο κυβερνητικός διαχειριστής της – το οργανωμένο αγροτικό κίνημα θα την αντιπαλεύει.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger