Home » , » "Ding Dong The Witch Is Dead" Άγγελα, εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο μπαμπάς του Κούλη!

"Ding Dong The Witch Is Dead" Άγγελα, εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο μπαμπάς του Κούλη!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 | 11:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κλαυθμός, οδυρμός και παγκόσμιος θρήνος από το τρέμουλο της αφέντρας Μέρκελ στο άκουσμα του Γερμανικού εθνικού ύμνου. 

Διάφορες φήμες ακούγονται για την υγεία της Μέρκελ. Κι εμείς; Μες τη φαγούρα μη χάσουμε το τεφαρίκι. Θα πούμε πρώτα τι ακούγεται και μετά θα πούμε την πάσα αλήθεια. 

Αφυδάτωση: Δεν ήπιε νερό. Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η Άγγελα έκοψε το νερό, αφού πίνει μόνο αίμα. Λέγεται πως μετά ήπιε 3 ποτήρια και στάνιαρε. Τα ΜΜΕ ισχυρίζονται πως ήπιε νερό. Κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν πως 3 διερχόμενοι εργαζόμενοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο με σοβαρή αναιμία. 

Ίωση: Ιός που να πιάσει τη Μέρκελ, δεν έχει ακόμα γεννηθεί. Κολλάς Μέρκελ, δεν κολλάει η ίδια καμία αρρώστια. Είναι κάτι σαν αυτοάνοσο, σαν παράσιτο, ένα τέτοιο πράμα. Όπως επιβεβαιώνει κι η παροιμία: Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει.

Χορός. Ήταν μια απόπειρα να δείξει τις το ταλέντο της στο χορό στον Ουκρανό Πρόεδρο, τον οποίο γουστάρει τρελά, γιατί της θυμίζει το ίνδαλμα της, τον Αδόλφο. Ο τύπος πάντως κοίταγε αλλού. Τον κόβω για πολύ χάνο. Βρε φίλε, κουνιέται δίπλα σου η γυναίκα κι εσύ πέρα βρέχει;

Μάτι. Τη μάτιασαν γιατί είναι κούκλα. Είναι και καλή...

Τα παραπάνω είναι απλές φήμες. Ο πραγματικός λόγος είναι αυτό που λέει το τραγούδι
"Όσοι γίνουν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν, τους κυνηγάει ο λαός απ' τα καλά που κάνουν..."
Από τις πολλές "καλοσύνες" είναι, γι αυτό κι η μεγάλη σκασίλα μας για το τι έπαθε η Άγγελα.
Διότι όπως λέει κι ο λαός: Όλα εδώ πληρώνονται. Κι εμείς, ως χρεοκοπημένοι και βασανισμένοι τόσα χρόνια από τους τοκογλύφους, το ξέρουμε πολύ καλά...
Περαστικά μας.

Κάποιοι νεοφιλελέ βρικόλακες ίσως πουν πως είμαι κακός, που τα γράφω αυτά.
Ε, ας γίνω κι εγώ λιγάκι κακός, μην αφήσω όλη την κακία στους δεξιούς, τους δοσίλογους, κι όσους έγδαραν τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους και τους άνεργους για χάρη της Γερμανίδας καγκελάριου, των τραπεζών και των άλλων αρπακτικών. 

Να θυμίσω πως σαν έφυγε από το μάταιο τούτο κόσμο η Μαργαρίτα η Θάτσερ, οι Εγγλέζοι το έριξαν στο ποτό. Ουίσκι, μπύρα, σαμπάνια... από τη γιορτή κάηκε το πελεκούδι.

"Ding Dong The Witch Is Dead" Άγγελα, εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο μπαμπάς του Κούλη! Άλλωστε εσείς οι δεξιοί λέτε ότι το πρόβλημα είναι πως ζούνε πολύ οι ηλικιωμένοι.. Άντε να σας δω να εφαρμόζετε την πολιτική στους εαυτούς σας.

Όσο για τους παπαγάλους των ΜΜΕ, το γλείψιμο που κάνουν είναι τόσο εμετικό που συνιστάται πλέον από ιατρούς για πλύση στομάχου. Και εγκεφάλου...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger