Home » , » Η ΝΔ στο δρόμο του NSDAP

Η ΝΔ στο δρόμο του NSDAP

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 | 8:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Υποψήφιος της Νέας Δημαγωγίας. Έγραψε πως η Νέα Δημοκρατία υπόσχεται ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ επίδομα για κάθε παιδί που γεννιέται.
Όμως σε διάλογο με ακροδεξιό τρολλ διευκρινίζει πως το επίδομα θα δίνεται μόνο σε Ελληνόπουλα, συγκεκριμένα σε «παιδιά που γεννιούνται από Έλληνες γονείς».
Οι Ρομά, όπως προκύπτει από το "διάλογο" μεταξύ ακροδεξιών, δεν θεωρούνται Έλληνες! 

Πρώτα απ' όλα να πούμε, πως η ΝΔ πρόκειται να πάρει, όχι να δώσει. Έρχεται να αλώσει, να λεηλατήσει, να ξεπουλήσει.
Θα αυξήσει τους φόρους στους χαμηλόμισθους, τους μικρομεσαίους, θα απολύσει, θα κόψει μισθούς και συντάξεις.

Το επίδομα των 2.000 € είναι μόνο για ηλίθιους. Για όσους πιστεύουν τα παραμύθια της δεξιάς, για όσους περιμένουν τον Κούλη να καταργήσει την οικογενειοκρατία!
Φυσικά ο τύπος είναι ρατσιστής. Και αντικομουνιστής. Παλιότερα είχε δηλώσει: «Οι κομμουνιστές σκότωναν Έλληνες».
Δεν είναι ο μόνος. H ΝΔ είναι η "σοβαρή Χρυσή Αυγή", έστω κι αν έχει τους πλέον γελοίους, όπως ο Άδωνης, ο Μητσοτάκης, η Βούλτεψη, ο Ψαριανός και τόσους άλλους.

Μην ξεχνάμε πως το ίδιο έκαναν στη Γερμανία του Χίτλερ. "Μόνο για άριους" ή πιο σωστά για παπάριους.
Το αποτέλεσμα το ξέρουμε. Η Γερμανία έγινε ρημαδιό, ο Χίτλερ τίναξε στον αέρα τα σκατά στο κεφάλι του, κι Γερμανοί πουλούσαν τον πισινό τους στους στρατιώτες των Συμμάχων για μια κονσέρβα κρέας. Ή μια γαλέτα.

Έχω όμως μερικές απορίες.

Ας αρχίσω με το ποιοι είναι Έλληνες. 
Τα μπάσταρδα των SS είναι Έλληνες; Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γαλάζιας συμμορίας, οι ταγματασφαλίτες, οι μαυραγορίτες, οι προδότες, είναι Έλληνες, γιατί αυτούς σκότωναν οι κομμουνιστές στην Κατοχή και τον Εμφύλιο. 

Έλληνες επίσης (κατά τη ΝΔ) είναι οι απατεώνες, οι δωσίλογοι, τα λαμόγια, οι εγκληματίες, οι διεφθαρμένοι και οι στρατηγοί του καναπέ.
Η επόμενη ερώτηση είναι πως θα ξέρουν σίγουρα πως το παιδί είναι Ελληνόπουλο;
Θα έχουν όπως οι Γερμανοί ναζί ένα γενεαλογικό δέντρο, που θα φτάνει ως την Αρχαία Ελλάδα; Κι ας υποθέσουμε πως το έχουν.
Τις απιστίες τις έλαβαν υπόψη; Πχ: Κάποιος ξένος συνάπτει εξωσυζυγική σχέση με Ελληνίδα. Αν το παιδί δεν μοιάζει του συζύγου, θα επιστραφεί το επίδομα; 

Τι γίνεται όταν ο Ρομά πηδά τη μάνα ενός νεοδημοκράτη; Ή ο αλλοδαπός την αδερφή κάποιου Ελληναρά; Δεν είναι απλή απάντηση.
Επίσης υπάρχει το πρόβλημα των νεοδημοκρατών που είναι υβρίδια: Διασταύρωση παρασίτων, μηρυκαστικών και αρπακτικών. Θα πάρουν κάτι; - Τον πούλο! 

Οι Ρομά είναι άνθρωποι. Οι φασίστες είναι κτήνη, τέρατα. Οπότε δεν προβλέπεται κανένα επίδομα για ακροδεξιά παλιοτόμαρα. Κι αν έρχονται οι γαλάζιες ορδές με τέτοια όρεξη, πολύ σύντομα θα αρχίσει πάλι η κυνηγετική περίοδος του γαλάζιου κηφήνα... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger