Home » , » Συνέντευξη με τον 007

Συνέντευξη με τον 007

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019 | 2:07 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχουμε κοντά μας ένα διάσημο εισπράκτορα...

- Πράκτορας.

- Συγνώμη, πράκτορα, που θα σχολιάσει την απόφαση υπαγωγής της ΕΥΠ κατευθείαν στον Πρωθυπουργό. Πρόκειται για τον Ιάκωβο τον Πόντιο, που είχε πάει μικρός μετανάστης στην Αγγλία, κι έτσι άλλαξε το όνομα του σε James Bond. Μπορώ να σε λέω Τζίμη;

- Οι στενοί μου φίλοι με φωνάζουν Ούρσουλα. Αλλά δεν με πειράζει, πες με όπως θες. Τα ονόματα, ιδιαίτερα για τους πράκτορες, δεν έχουν και τόση σημασία.

- Ούρσουλα; Κι οι αμέτρητες όμορφες γυναίκες, που υποκύπτουν στη γοητεία σου;

- Το απαιτεί το σενάριο. Εμένα πάντως μου αρέσεις εσύ. Είσαι γλυκούλης.

- Ευχαριστώ, νιώθω κολακευμένος, αλλά εδώ είμαστε να σχολιάσουμε την επικαιρότητα.

- Α ναι! Λοιπόν η υπαγωγή όλων των ρουφιάνων στον Πρωθυπουργό είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση για τη Χούντα που ετοιμάζει ο Κούλης. Στην Ιστορία θα μείνει ως Κουλή Δικτατορία.

- Χούντα; Μα βγήκε με εκλογές.

- Κι ο Χίτλερ επίσης. Αυτό δεν το εμπόδισε να είναι ανθρωποφάγος. Πιο συγκεκριμένα στις παρακολουθήσεις, στα μαγειρέματα, στις προβοκάτσιες, σε όλες τις παρακρατικές επιθέσεις, δεν θα μεσολαβούν πλέον μεσάζοντες, για να μη χάνεται χρόνος.
Θα παρακολουθούνται όλοι με εντολή Μητσοτάκη. Πως λέγαμε εντολή Σαμαρά; Ιδιαίτερα θα παρακολουθούνται οι επικίνδυνοι για την Οικογένεια. Πολιτικοί αντίπαλοι αλλά και εσωκομματικοί εχθροί. Μην μπουν τίποτε ιδέες πάλι στο Σαμαρά, να ρίξει το Μητσοτάκη. Υπάρχει προηγούμενο.
Επίσης θα ελέγχει απόλυτα την ΕΡΤ. Ελπίζω η Ακριβοπούλου πχ να τη γλυτώσει μόνο με απόλυση κι όχι με "εξαφάνιση", δηλαδή τη βρει μετά από χρόνια η Νικολούλη κάτω από κανένα δέντρο.

- Αυτά που λέτε είναι πολύ σοβαρά.

- Ναι, αλλά το άρθρο είναι σατιρικό.

- Ώστε Χούντα;

- Αφού το ξέρεις, Κάθε κηφήνας κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία. Ο Κούλης δεν έχει αυταπάτες. Ξέρει πως με αυτά που θα κάνει, θα αγανακτήσουν μέχρι κι οι πέτρες. Και σύντομα ο κόσμος θα τους παίρνει πάλι στο κυνήγι. Λαμβάνει λοιπόν τα μέτρα του.

- Τέτοια μέτρα; Και θα πετύχει;
-
 Όχι φυσικά. Αλλά οι κινήσεις του είναι αποτέλεσμα της ευφυΐας (που δεν διαθέτει) και του χαρακτήρα του (που είναι αδίστακτος).

- James σε ευχαριστούμε, αλλά μας έκανες την καρδιά περιβόλι.

- Και που σαι ακόμα Μήτσο. Είναι η πρώτη μέρα. Κι αν η καλή από το πρωί φαίνεται, ας τα να πάνε.

Υπομονή όμως. Μητσοτάκης είναι, θα περάσει. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger