Home » , » Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Δρακουμέλ.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Δρακουμέλ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 | 9:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όπως είπαμε από την αρχή, ο Κούλης αντιγράφει πιστά το μπαμπά του. Στη λεηλασία, το ξεπούλημα, τα ψέματα και τώρα στη σκανδαλολογία. Το πλέον άσχημο με το Μητσοτάκη (υιό) είναι πως δεν κατάλαβε απολύτως τίποτε. Αντιγράφει όλα τα λάθη του πατέρα του ενώ κάνει και δικά του.

Κατά πως φαίνεται, θέλει να κάνει ήρωα τον Πολάκη! Έτσι με αφορμή ότι πείραξε την "ιερή αγελάδα" (βόδι αφού είναι αρσενικό) το Στουρνάρα, τον πάνε κατηγορούμενο.
Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει; Α ναι! Κάποια δήθεν "κάθαρση" που είχε ως σύνθημα ο τότε αρχηγός των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ) και που ήταν απλά μια πατάτα. 

Μια πατατούλα τόσο καυτή, που την έφαγαν κι άλλοι και ζεματιστήκαμε. Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν τη φάγαμε. Έφαγε όμως το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όπως πάει στις επόμενες εκλογές θα βρεθεί εκτός βουλής. Γιατί οι παλιοί Πασόκοι θυμούνται και κάνουν συγκρίσεις. 

Φώφη μου, την πάτησες. Ξανά. Πρώτα έκανες αυτοδύναμο τον Κούλη κι έμεινες να κοιτάς τα υπουργεία από μακριά, τώρα νομίζεις πως κάνοντας όλα τα χατίρια της Νέας Δημαγωγίας, θα βλάψεις το ΣΥΡΙΖΑ. Τα μάτια σου βγάζεις, αλλά συνέχισε, έχεις πλάκα.

Τουλάχιστο επί Μπαμπά Δρακουμέλ υπουργοί και πρωθυπουργοί πήγαιναν στα δικαστήρια με σοβαρές κατηγορίες. Θα μου πείτε "αθωώνονταν". Όχι όλοι.
Όμως ο κόσμος έβλεπε καθαρά πως οι γαλάζιοι ήταν μεγαλύτεροι απατεώνες από τους πράσινους. 

Τώρα στήνουν δικαστήριο για μια συνομιλία. Δεν πάρθηκε με την έγκριση του Στουρνάρα. Αυτό βρήκαν μόνο; "Δεν είναι αδίκημα"; Είναι.
Αλλά, αν πάει στα δικαστήρια ο Πολάκης για αυτό, τους νεοδημοκράτες που πρέπει να τους στείλουμε που είναι λαμόγια κι έχουν κατακλέψει το σύμπαν;

Να πούμε πως πολλά video που χρησιμοποίησε η ΝΔ πάρθηκαν χωρίς τη γνώση ή τη συναίνεση αυτών που εμφανίζονταν. Οπότε μάλλον δημιουργείται προηγούμενο.
Αφήστε που, αν καταδικάσουν τον Πολάκη, τι έπρεπε να κάνει ο Αντρέας Παπανδρέου στο Μητσοτάκη, που του έβγαζε κασέτες με συνομιλίες του με τον Κοσκωτά και μάλιστα τις πούλαγαν ή τις μοίραζαν με τις εφημερίδες; 
Φώφη μου, θυμάται ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ, γι αυτό σου λέω αυτοκτόνησες.

Φανταστείτε ακόμη να έλεγε ο δολοφόνος Κορκονέας. "Εκείνο το video που έδειχνε να σκοτώνω το παιδί τραβήχτηκε χωρίς να το ξέρω. Άρα "μέσα" όσοι το τράβηξαν"!!! 
Βλέπετε που πάει το πράγμα;

Φυσικά η ιδιωτική ζωή πρέπει να γίνεται σεβαστή, αλλά να βρίσκει αφορμή η παράταξη που φακέλωνε, παρακολουθούσε, ρουφιάνευε, λογόκρινε έκανε και κάνει ακόμα ένα σωρό αίσχη, είναι παραπάνω από πρόκληση.
Ο Μητσοτάκης για να αποπροσανατολίσει έκανε ένα τεράστιο λάθος. Λάθος που θα επισπεύσει την πτώση του.

Υ.Γ Αναρωτιέμαι αν δίνουν αφορμή για παρόμοιες μηνύσεις από το ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γελάσουμε ακόμα περισσότερο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger