Home » , » Ζήτω η Νέα Μπατσοκρατία...

Ζήτω η Νέα Μπατσοκρατία...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019 | 3:11 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Εδώ να πούμε πως πράγματι είμαστε από τα κράτη, που έχουν τη μεγαλύτερη αναλογία αστυνομικών ανά κάτοικο. Είμαστε στη 35η θέση με 503 αστυνομικούς ανά 100.000 κατοίκους. Μάλιστα το 2015 μέσα στην Κρίση οι μπάτσοι αυξήθηκαν κατά 25%, πήγαν στους 68.111!..."

Καλέ δεν φτάνουν οι μπάτσοι. Βάλε ακόμα μερικούς, να δέρνουν τους άστεγους και τους διαδηλωτές.
1.500 μπάτσους θα διορίσει ο Κούλης, που δεν ήθελε διορισμούς. Διορισμούς επί ΣΥΡΙΖΑ. Κι επειδή θέλει να τηρήσει την αναλογία 5 αποχωρήσεις 1 πρόσληψη θα διώξει 7.500 για να τους ταΐσει.

Τι θα κάνουν; Θα δέρνουν. Και πόση ασφάλεια θα νιώθουμε με το μπάτσο στο σβέρκο μας; Δε λέγεται. Από τη χούντα του Παπαδόπουλου τόσο ασφαλείς. Ειδικά οι άστεγοι.

Έμαθα ότι μπάτσοι έσπασαν στο ξύλο κάποιον άστεγο. Ο λόγος; Προφανώς επειδή ήταν άστεγος.
Εκεί που λες "δεν υπάρχει χειρότερο από το να πετάξουν οι Τράπεζες τον κόσμο από τα σπίτια τους" έρχεται ο Κούλης και σε εκπλήσσει. Και άστεγοι και δαρμένοι. Μήπως - λέω μήπως - πρέπει να αρχίσει η ριμάδα η αντιπολίτευση; 

Δεν μιλάω για τους ρεφορμιστές που έκαναν λίγο πολύ τα ίδια. Μιλάω για τις τιμημένες συντρόφισσες που κάνουν τσαχπινιές με βρικόλακες.
Πείτε και τίποτα για τον Κούλη κυρία Κανέλλη μου, δεν θα παρεξηγηθεί η αδελφούλα του. Όσο ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, μια χαρά τους τα ψέλνατε και πολύ καλά κάνατε. Κι εμείς μαζί σας. Τώρα μουγκαθήκατε; Όπως μουγκάθηκαν τα ΜΜΕ;

Γιατί εδώ πρόκειται περί ναζιστικής τακτικής κεραυνοβόλου πόλεμου. Σε 10 μέρες είχαμε ξυλοδαρμούς, πολιτικές διώξεις, ακόμα και νεκρούς από αδιαφορία κι ανικανότητα. Έχουμε κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προπαγάνδα, κι υποσχέσεις για μελλοντικά χαράτσια σε λογαριασμούς, ταυτόχρονα με μειώσεις αποδοχών!
Τι άλλο δηλαδή να κάνει μέσα σε ένα δεκαήμερο; Ούτε τσουνάμι τέτοια ζημιά.

Ο Μητσοτάκης ξέρει πως σε ένα εξάμηνο, που θα αρχίσει για τα καλά να εφαρμόζεται το Μνημόνιο, του θα αγανακτήσουν όλοι. Πλην των πλούσιων μαφιόζων και κάποιων λούμπεν παρασίτων, που θα βολευτούν και θα λιγδώσουν τ' άντερο εις βάρος όλων των υπολοίπων.

Φροντίζει να εξαντλήσει την τετραετία. Οι μπάτσοι θα τον φυλάνε, θα τρομοκρατούν και θα καταστέλλουν. Γιατί μόνο οι ψεύτες στα κανάλια δεν φτάνουν. Μπάτσους λοιπόν σε πρώτη προτεραιότητα. Νέα Μπατσοκρατία. Το είχε πει ο μπαμπάς του: Αυτοί είναι το κράτος.

Πανηγυρίζουν οι παπαγάλοι γιατί περιπολούν μπάτσοι στους δρόμους. Δεν υπήρχαν τα ιδιωτικά κανάλια το 1967 να γλεντήσουν δεόντως, που είχαν βγει τσάρκα και τ άρματα. Τότε ήμασταν πιο "ασφαλείς".
"Κοιμόμασταν με ανοιχτές τις πόρτες". Την έχετε ακούσει αυτή την κουταμάρα.
Δεν είχαμε κλειστοφοβία, δικτατορία είχαμε. Και τις είχαμε ανοιχτές γιατί, αν έβρισκε κλειστή πόρτα η ΕΣΑ, την έσπαγε! 

Νομίζει ο Μητσοτάκης πως θα κάνει τα ίδια με τον Παττακό. Του θυμίζω πως ο πιο ηλίθιος πραξικοπηματίας μπήκε στην ψειρού.
Και πως δεν θα υπάρξει στο μέλλον άλλος Μητσοτάκης να βγάζει προδότες δικτατορίσκους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger