Home » , » Κερδάμε αδέλφια!

Κερδάμε αδέλφια!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 | 7:38 μ.μ.

Ετσι πρέπει. Τα δείγματα "κανονικότητας" να είναι καθημερινά και να μην χωράει καμιά αμφισβήτηση.
Η απόλυτη επιστροφή στο δόγμα "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", και "νόμος και τάξη" θα προσθέταμε, είναι αναγκαίο να είναι ολοφάνερη.

Και ειδικά η παρουσία της επικρατούσης θρησκείας, σε κάθε πτυχή της καθημερινής μας ζωής, εισέβαλε ορμητικά.

Δεν είχε προλάβει ούτε καν να ζεστάνει την καρέκλα της η νέα υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως και απεύθυνε δημόσιο κάλεσμα «στους ιεράρχες, στους ιεροδιδασκάλους και τους σχετιζόμενους φορείς να συνδράμουν στο έργο μας και να καταθέσουν τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία τους» για να συνδράμουν στην θρησκευτική κατήχηση της μαθητιώσας νεολαίας. (Εδώ κάπου τα μπέρδεψε γιατί "ιεροδιδάσκαλοι" αποκαλούνται οι μουφτήδες που διδάσκουν το Κοράνι και την "Σαρία", αλλά αυτό ας το προσπεράσουμε).

Καπάκι μας έρχεται και η "πνευματική ηγεσία" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που αναγορεύει "Επίτιμο Διδάκτωρ" του εκπαιδευτικού ιδρύματος τον "άγιο" Θεσσαλονίκης, Ανθιμο.

Προς το παρόν πάντως παρακολουθούμε μεσοβέζικα πράγματα. Περιμένουμε να υλοποιηθεί η φήμη που κυκλοφορεί και η οποία αναφέρει ότι οποιοσδήποτε εκπαιδευτικός για να εργαστεί στην δημόσια εκπαίδευση πρέπει να περάσει από συνέντευξη που θα δώσει στους "ποιμενάρχες" Καλαβρύτων, Πειραιώς, και Μεσογαίας, παναγιώτατους κ.κ. Αμρόσιο, Σεραφείμ και Νικόλαο. Μόνο αν διαπιστωθεί από τους "αγίους" ότι διαθέτει τα κατάλληλα προσόντα θα μπορεί να προσφέρει εκπαιδευτικό έργο. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

17 Ιουλίου 2019 στις 7:41 μ.μ.

Tsaf tsuf το τραινακι

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger