Home » , » Πιρουέτες Βορίδη.

Πιρουέτες Βορίδη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 | 11:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο ακροδεξιός κηφήνας με το τσεκούρι αποδείχθηκε εξαιρετικός στις κωλοτούμπες. Εκεί που ήταν έτοιμος να καταργήσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ξαφνικά κάνει μια στροφή 180 μοιρών και μια ανάποδη τούμπα, μούρλια!

Γλύκισμα η Συμφωνία των Πρεσπών. Ποτέ δεν είπε πως θέλει να την καταργήσει. Σίγουρα! Άλλος ήταν που γκάριζε εναντίον της "προδοσίας", της "καταστροφής", του "Αρμαγεδδώνα".
Σωσίας, κάποιους που του έμοιαζε.

Κι εκεί που οι ακροδεξιοί βλάκες με περικεφαλαία κοιτάνε αποσβολωμένοι το άδειασμα τους από τον τσεκουράτο, ο Μάκης κάνει νέα θεαματική τούμπα!
Γουστάρει και τους Εβραίους!
Ζητάει συγνώμη από τους Ισραηλινούς για κάτι ναζιστικές κουταμάρες, που είχε πει στο παρελθόν. Να τον συγχωρέσουν πρέπει. Αφού όμως κάνει ΠΕΡΙΤΟΜΗ, για να δείξει έμπρακτα πως αγαπά τους Εβραίους.
Ας το ζητήσουν ως προαπαιτούμενο. 

Γιατί μπορεί να ζητά συγνώμη υποκριτικά, να το κάνει για την καρέκλα του υπουργού. Είμαι πολύ καχύποπτος ε; Καθόλου! Στην περίπτωση του Βορίδη είμαι 100% σίγουρος. Ο φασίστας θέλει να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλο του.
Αν θέλει να παραμείνει υπουργός, που θέλει, να δείξει ειλικρινή μεταμέλεια.
Ώστε "δεν έγινε το Ολοκαύτωμα" έτσι; Ας ζητήσει τώρα γονατιστός συγνώμη. Τι τους πέρασε τους Ισραηλινούς; Νεοδημοκράτες; 

Οι ναζί, που τόσο θαυμάζει ο Βορίδης, σκότωσαν με σαδιστικό τρόπο εκατομμύρια αθώους. Εβραίους, Ρομά, Κομμουνιστές, ΑΜΕΑ, ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που δεν έφταιξαν σε τίποτα.
Και πολύ καλά έκαναν οι Ισραηλινοί που κυνήγησαν τους ναζιστές δήμιους παντού, όπου κρύβονταν, για να γλυτώσουν. Έτσι ανακάλυψαν ένα από αυτά τα τομάρια στη ΝΔ. Δεν είναι μόνο ένα φιδάκι στη γαλάζια συμμορία, αλλά... καλή αρχή.

Πόσο δειλός όμως ε; Πόσο γελοίος γίνεται ο φασίστας, όταν βλέπει τα σκούρα. Σκουραίνει και το βρακί του. Αυτόν ψήφισαν τα γίδια, να τον χαίρονται. Κότα ξεπουπουλιασμένη! Κο -κο - κο! Έτοιμη να κάνει χρυσό αυγό!

Πολύ το ευχαριστιέμαι. Βλέπετε, τώρα θα αναγκαστεί να καταπιεί τις ακαθαρσίες που αμόλαγε όλο αυτό τον καιρό. Θα ζητήσει έλεος και θα σκάσει! Εκείνους που μισεί, εκείνους θα προσκυνήσει! Θα ταπεινωθεί, θα συρθεί στα πατώματα σα σκουλήκι για την καρέκλα.

Τα είδατε ακροδεξιοί; Αυτοί είναι οι ήρωες σας; Χα! Πόσους ψήφους πήρε είπαμε; 42.372. Να ζητήσουν κι αυτοί συγνώμη. Ήξεραν τι είναι, εντούτοις τον ψήφισαν. Και τώρα εξευτελίζονται μαζί του. Καλά να πάθουν.

Τα πάντα για την κουτάλα! Κι αν είπαν και καμιά μαλακία, για να περάσει η ώρα το έκαναν.
Φυσικά κι ο Μητσοτάκης ίδιος είναι. Στο κόμμα του είναι ο Βορίδης και στην κυβέρνηση του. Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ευνούχισε έναν επικίνδυνο μνηστήρα. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger