Home » , , , » Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας δείχνει τα δόντια της. Πρέπει εμείς να τις δείξουμε τις γροθιές μας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας δείχνει τα δόντια της. Πρέπει εμείς να τις δείξουμε τις γροθιές μας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 | 2:12 π.μ.

Σήμερα το πρωί θα οδηγηθούν στα δικαστήρια για να αντιμετωπίσουν ένα ολοφάνερα κατασκευασμένο από τους ασφαλίτες -και μάλιστα με άτεχνο τρόπο- κατηγορητήριο 6 Τούρκοι και Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες που ζουν στην χώρα μας.

Το γεγονός που οδήγησε σ' αυτή την εξέλιξη το περιγράψαμε αναλυτικά στην ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε: «Απίστευτο: Σύρονται σε δίκη Τούρκοι και Κούρδοι αγωνιστές για "παράβαση του νόμου περί όπλων". Ως όπλα θεωρούνται τα πανό, και οι σημαίες, που κρατούσαν σε διαδήλωση».

Ο λόγος που επανερχόμαστε σ' αυτό το θέμα είναι ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που μας έστειλε η Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν.
Σ' αυτό πέρα απ' την μακροσκελή αναφορά που γίνεται στην απρόκλητη και βίαιη αστυνομική επίθεση δέχτηκαν την Παρασκευή 19 Ιούλη. απευθύνουν κάλεσμα προς "όλους τους ευαισθητοποιημένους φορείς, άτομα και οργανώσεις" για συγκέντρωση αλληλεγγύης, σήμερα στις 9π.μ., στα δικαστήρια της Ευελπίδων, στην Αθήνα.  

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Στο μήνυμα της η Επιτροπή Αλληλεγγύης. μας επισυνάπτει και αρκετές φωτογραφίες που δείχνουν τα αποτελέσματα του άγριου ξυλοδαρμού που υπέστησαν από τους αστυνομικούς οι σύντροφοι τους, καθώς και ιατρικές γνωματεύσεις που επιβεβαιώνουν την μπατσάδικη κτηνωδία που υπέστησαν.

Αλήθεια δεν συγκινείται κανένας "αρμόδιος" ή έστω καθεστωτικός πολιτικός φορέας να καταγγείλει αυτό το γεγονός;   

Αυτή η ιστορία να είναι άραγε το προάγγελμα για το τι μας περιμένει με την νέα δεξιά κυβέρνηση,
Οτι δηλαδή θα απαγορευτεί και το δικαίωμα μιας απλής διαμαρτυρίας και όσοι δεν "συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις", θα αναλαμβάνει το γκλοπ που μπάτσου για να τους συνετίσει και θα επακολουθεί ο κατασταλτικός δικαστικός μηχανισμός για να ολοκληρώσει την "παρουσία¨του κράτους" και να 'τιμωρήσει" κάθε "ανυπάκουη" συλλογικότητα;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με το καλημέρα της μας δείχνει τα δόντια της. Αμεσα πρέπει να τις δείξουμε και τις γροθιές μας.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger