Home » , » Με ένα βίντεο η Κ. Ακριβοπούλου, αποχαιρετά τους τηλεθεατές της στην ΕΡΤ

Με ένα βίντεο η Κ. Ακριβοπούλου, αποχαιρετά τους τηλεθεατές της στην ΕΡΤ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 | 9:25 μ.μ.

Είναι γνωστό ότι με την εναλλαγή του αστικού κόμματος στην κυβερνητική εξουσία, μια σειρά δημοσιογράφοι της κρατικής -ποτέ δεν υπήρξε δημόσια- αποχωρούν για να αντικατασταθούν από ημέτερους του κυβερνητικού κόμματος.

Ενα τέτοιο πρόσωπο είναι και η Κατερίνα Ακριβοπούλου. Επειδή η συγκεκριμένη δημοσιολόγος είχε ξαναρθεί σχετικά πρόσφατα στην δημοσιότητα, με αφορμή ένα βίντεο που έπαιξε στην εκπομπή της της ΕΡΤ "Δεύτερη ματιά", και είχαμε κάνει σχετική ανάρτησή τότε, θεωρούμε πλεονασμό να επαναλάβουμε τα όσα είχαμε γράψει για την διαχρονική παρουσία αυτής της δημοσιογράφου.

Εγκαταλείποντας, λοιπόν, την ΕΡΤ, η Ακριβοπούλου, εν ήδη αποχαιρετισμού ανέβασε ένα βιντεάκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
θα λέγαμε ότι με εύστοχο και σκωπτικό παράλληλα τρόπο σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα. Παρακολουθώντας το, πέρα απ' το ότι αβίαστα σου δημιουργεί χαμόγελο, σύντροφος σχολιάζει πόσο απίστευτα αρλουμπολόγοι είναι οι δεξιοί δημοσιολογούντες και πολιτικοί. Μάλιστα στέκεται στο σημείο κατά το οποίο  ακούμε τον Νότη Μηταράκη να λέει ότι παραλαμβάνοντας το υπουργείο του βρήκε "ένα άδειο γραφείο με δυο φωλιές κατσαρίδες", όταν είναι σε όλους γνωστό ότι οι κατσαρίδες δεν κάνουν φωλιές.
Προφανώς και τα χασισομαστουρώματα που γινόταν στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από το βίντεο της Ακριβοπούλου, κάποιες απίστευτες δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών κ.α



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

24 Ιουλίου 2019 στις 7:20 π.μ.

Το τσοκανι(κουδουνι προβατου) του Συριζα θα παψει να ηχει στην ΕΡΤ Δεν θα μας λειψει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger