Home » , » Νότης Μηταράκης: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη κυβερνητική θέση

Νότης Μηταράκης: Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη κυβερνητική θέση

Από giorgis , Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 | 10:34 μ.μ.


Του Γ. Γ

Ο Νότης Μηταράκης είναι βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας και διετέλεσε υφυπουργός "Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας".
Ως υφυπουργός συντέλεσε στο να μειωθεί το ΑΕΠ της χώρας μας κατά 25,7%! Από 245,7 δις $ το 2012 στα 195,5 δις $ το 2015. Φυσικά τα "εύσημα" δεν αξίζουν μόνο σ' αυτόν ήταν συλλογική προσπάθεια της κυβέρνησης Σαμαρά.
Οι συνολικές απώλειες ήταν δεκάδες δισεκατομμύρια.

Από περασμένη ανάρτησή μας.

Αυτός ο "άριστος" νεοδημοκράτης, είναι μια πολύ καλή επιλογή του Μητσοτάκη για να αναλάβει υφυπουργός Εργασίας.
Το 'χουμε δεδομένο ότι μπορεί να καταλάβει απόλυτα τα προβλήματα του άνεργου, ο οποίος παλεύει με κάθε δυνατό τρόπο για μια άθλια επιβίωση, του εργάτη που υπομένει αναγκαστικά τον εργατικό μεσαίωνα που επικρατεί.

Και μόνο που ο Μηταράκης έχει σαν προϋπηρεσία καταδίκη για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας, του δίνει αυτοδικαίως αυτή την κυβερνητική θέση.

Και για να μην πλατιάζουμε για το ποιόν του συγκεκριμένου υφυπουργού, ανατρέχουμε πάλι στο αρχείο μας:

"Ενα απόλυτα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι επόμενο να στελεχώνεται από ανάλογης ποιότητας άτομα. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, αρμόδιος μεταξύ άλλων και για τις επενδύσεις χρυσού στη χώρα, υπήρξε  και για μεγάλο χρονικό διάστημα υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής κοινοπραξίας Fidelity, της εταιρείας που  εξασφάλισε -μέσω της συμμετοχής της στον επιχειρηματικό όμιλο «Eldorado Gold»- άδειες για την εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων στη Χαλκιδική και στον Έβρο.

Οταν δόθηκαν στην δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών, ο Μηταράκης εμφανίζεται να αγόρασε πρόσφατα στο Λονδίνο ακίνητο αξίας 1.319.023,92 ευρώ. 
Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Μηταράκης δηλώνει ότι να κατέχει τίτλους αξίας άνω των 155.000 λιρών Αγγλίας, της εταιρείας Fil UK Pension Plan, θυγατρική του ομίλου Fidelity".

Απ' τα παραπάνω και μόνο συνάγεται ότι ο Μηταράκης είναι το πιο κατάλληλο άτομο για να αντιληφθεί και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος της εργατιάς. Τόμπολα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

9 Ιουλίου 2019 στις 8:19 π.μ.

Κακα μαντατα και καταμαυρα συνεφα στον ουρανο για τους κατοικους στις Σκουριες
που μολις προχτες ξεμπερδεψαν με τις μηνυσεις και τα δικαστηρια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger