Home » , » Ενα "ραβασάκι" με αποδέκτη τον Μ. Χρυσοχοϊδη

Ενα "ραβασάκι" με αποδέκτη τον Μ. Χρυσοχοϊδη

Από giorgis , Σάββατο 13 Ιουλίου 2019 | 2:13 π.μ.

Του Γ.Γ.

Δεν γνωρίζουμε ποιες ακριβώς εντολές έχει πάρει για να υλοποιήσει, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, απ' αυτούς που πραγματικά τον τοποθέτησαν στο κυβερνητικό πόστο του υπουργού μπάτσων και καταστολής.

Ξέρουμε όμως την "επιθυμία" και την "βοήθεια" που πρόσφερε η Αμερικανική Πρεσβεία στην προκάτοχο του υπουργό  Κατερίνα Παπακώστα, -η οποία σημειωτέον απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής στις τελευταίες εκλογές- ώστε να "εξολοθρευτεί", μια αναρχική συλλογικότητα.  
Ηταν η εποχή που η πρόεδρος του κόμματος, «Νέα Ελληνική Ορμή», επαιρόταν σε πολιτικοδημοσιογραφική παρέα: «Εγώ θα αφήσω ιστορία στο υπουργείο. Οπως ο Χρυσοχοϊδης εξολόθρευσε την 17Ν, έτσι κι εγώ θα διαλύσω τον Ρουβίκωνα»;!

Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αναφέρουμε λεπτομέρειες γι' αυτή την περίπτωση. Μπορούμε να προσθέσουμε μόνο ότι με το που πήγε να στηθεί, αυτή η προβοκάτσια -γιατί περί αυτού επρόκειτο- "κάηκε".
Το Μέγαρο Μαξίμου με το που πληροφορήθηκε ότι όλη αυτή η μεθόδευση έχει διαρρεύσει, δεν έδωσε το "πράσινο φως" στην Παπακώστα να προχωρήσει σε μια τέτοια επιχείρηση με την προφανή εμπλοκή της CIA, στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας και όλος αυτός ο σχεδιασμός έμεινε στα χαρτιά.

Το κακό για την σημερινή κυβέρνηση και για τον υπουργό μπάτσων και καταστολής, είναι ότι το παραπάνω σκηνικό που πήγε να πραγματοποιηθεί, δεν είναι γνωστό μόνο στα μέλη της αναρχικής ομάδας, αλλά το έχουν πληροφορηθεί και με λεπτομέρειες μάλιστα, και δυο "έγκυροι" δημοσιογράφοι.
Οπότε κάθε προσπάθεια να επαναληφθεί είναι καταδικασμένη σε αποτυχία.

Ας έχει υπ' όψιν του τα παραπάνω ο Μ. Χρυσοχοϊδης.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger