Home » , » Πώς και δεν παίρνουν θέση οι "δικοί" μας δεσποτάδες για τα κηρύγματα του Κύπριου συναδέλφου τους;

Πώς και δεν παίρνουν θέση οι "δικοί" μας δεσποτάδες για τα κηρύγματα του Κύπριου συναδέλφου τους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 | 11:49 μ.μ.


Αρχικά να πούμε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία που παρουσίαζε την πνευματική ηγεσία του ΑΠΘ να οργανώνει εκδήλωση με αντικείμενο την ανακηρύξει τον μητροπολίτη Μόρφου σε διδάκτορα της Σεξολογίας, μετά την αναγόρευση του δεσπότη Θεσσαλονίκης Ανθιμου σε "Ἐπίτιμος Διδάκτωρ τοῦ Τμήματος Ποιμαντικῆς καὶ Κοινωνικῆς Θεολογίας".

Γνωστό το θεόσταλτο κήρυγμα του αγίου αυτού ο οποίος συμπλήρωσε την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση που μας είχε προσφέρει ο Μητροπολίτης Πειραιά. (Αυτός μας είχε πληροφορήσει ότι η «Η ομοφυλοφιλία οδηγεί σε καρκινογενέσεις», συμπληρώνοντας επίσης ότι η πεολειχία –τα «τσιμπούκια»- δηλαδή «είναι μια θανάσιμη απειλή όπως και κάθε τι που αντιστρέφεται, στην φυσιολογία του ανθρωπίνου σώματος»).

Ομως τώρα και πέρα απ' το γεγονός ότι αυτός ο σκοταδισμός (μόνο;) έδωσε την ευκαιρία στους χρήστες του διαδικτύου να οργιάσουν, γράφοντας καταπληκτικές ατάκες, υπάρχει και η σοβαρή πλευρά του θέματος.
Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος παππάς μπορεί να έχει πει κατά καιρούς ένα σορό παπαριές (του τύπου  "το ότι όσοι κάνουν γιόγκα και αποκτούν μια μορφή αυτοκυριαρχίας και ειρήνης αυτό είναι δείγμα ότι τους επισκέπτεται ο Σατανάς"), μπορείς να το ξεπεράσεις.
Οταν όμως μιλάει παρουσιαζόμενος ότι εκφράζει «τη θέση της Εκκλησίας και τη θέση των Αγίων της εκκλησίας μας», δεν είναι ένα σοβαρό ζήτημα που πρέπει να αφορά το χριστεπώνυμο πλήρωμα;

Φυσικά άλλων είναι τα ευαγγέλια είναι αυτά και σε μας δεν πέφτει λόγος.
Θα είχε όμως ένα ενδιαφέρον, τουλάχιστον για ενημερωτικούς λόγους να μαθαίναμε πώς σχολιάζουν οι δικοί μας δεσποτάδες τα λεγόμενα του Κύπριου συναδέλφου τους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

27 Ιουλίου 2019 στις 8:26 π.μ.

Θεση να παρουν!!!!! Αφου ιδιοι ειναι συμφωνουν. Παρακολουθηστε τους. Σε λιγο θα ζητουν να δημιουργηθεί και θρησκευτικη αστυνομια.η μονη λύση τελικα ειναι να ιδιωτικοποιηθει η εκκλησία σε α.ε.αλλα βλεπεις δεν το θελουνγιατι τους βολευει να ειναι δημοσιοι υπαλληλοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger