Home » , » Μη σταματάς να τους γλεντάς Καραμανλή!

Μη σταματάς να τους γλεντάς Καραμανλή!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 | 7:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

20/1/2019: Ο βόθρος του Σκάει με ένα γλοιώδη Αυτιά κάνει προπαγάνδα για την εθνικιστική μάζωξη των δεξιών στο Σύνταγμα.
Πρώτη Μούρη ο Κωστάκης Καραμανλής. Όχι ο παλιός, ούτε ο μπουχέσας, νέο φρούτο, αυτός δεν έγινε ακόμα πρωθυπουργός. Είχε όμως και παλιό. Το δάκρυ του "εθνάρχη", και άλλες τέτοιες αρλούμπες.
Ο παπαγάλος ισχυρίστηκε πως "Οι πρώτοι που πήγαν στην πρώτη συγκέντρωση" ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Καραμανλής με το μπαμπά του.
Εγώ πάλι πήγαινα στα καρναβάλια με το κορίτσι μου. Διασκέδαζα περισσότερο.

"Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα γιατί σήμερα με το συλλαλητήριο μιλάνε οι ίδιοι οι πολίτες" , λέει ο συγγενής του ιδρυτή της γαλάζιας συμμορίας.
"Εμείς δεν πήγαμε να τα καπελώσουμε το Συλλαλητήριο" συνέχισε. Καλέ όχι! Αν το κάνατε, να πέσει φωτιά να σας κάψει.
"Πρέπει να το λέμε Σκοπιανό" είπε για το Μακεδονικό.
Και τους Πατριδοκάπηλους πως να τους λέμε; Απατεώνες; 

Κι αφού αναθεμάτισε τη Συμφωνία την είπε "κατάπτυστη και εθνικά πολύ επικίνδυνη" αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν κάνει δημοψήφισμα ο ΣΥΡΙΖΑ.
Έλα ντε! Να έκανε, να γελάγαμε ακόμα περισσότερο.

Είπε επίσης πως όσοι πάνε "δεν είναι ακραίοι εθνικιστές, αλλά έχουν ένα γνήσιο και αληθινό πατριωτισμό!!!"
Βλάκες με περικεφαλαίες είναι. Και τους δουλέψατε κανονικά.

Να υποθέσω όμως πως τώρα που η ΝΔ έγινε κυβέρνηση θα γίνει δημοψήφισμα για την "κατάπτυστη και εθνικά πολύ επικίνδυνη συμφωνία"; ΟΧΙ;!
Μα porque; Γιατί; Σταμάτησε μήπως να κλαίει ο "εθνάρχης"; 

Γιατί χθες ο ίδιος ο Κ. Καραμανλής, υπουργός Υποδομών τώρα, είπε τα εξής: "Δεν φορέσαμε ποτέ τη στολή του Μακεδονομάχου. Δε σηκώσαμε ποτέ τους τόνους και δεν είχαμε εθνικιστικές παρωπίδες".

Μα όχι! Πότε δεν ντύθηκαν μακεδονομάχοι. Ποτέ! Πάντα καρνάβαλοι ήταν και για τα πανηγύρια. Ποτέ δεν είπε κάτι εθνικιστικό, ποτέ δεν είχε παρωπίδες.
Ούτε τσίπα και τα είπε αυτά στο Σκάει.

Αναρωτιέμαι τώρα τι γνώμη έχει ο σάλιαγκας, που τον σιγοντάριζε τότε. Μάλλον θα έχει αλλάξει κι αυτός άποψη. Λουκούμι η συμφωνία. Περιμένω τώρα να βγει ο Άδωνις και να πει: Τη λιγουρεύεστε; 

Μη σταματάς να τους γλεντάς Καραμανλή! Ζώα είναι οι δεξιοί, εντελώς ηλίθιοι. Να δεις που θα σε ξαναψηφίσουν. Για τον πολύ απλό λόγο πως δεν ενδιαφέρονται ούτε για τη Μακεδονία, ούτε για τίποτε άλλο, παρά μόνο για to πως θα βολευτούν, πως θα τους κάνει το ρουσφέτι ο κηφήνας που ψήφισαν.

Δε πα να τους κοροϊδεύει κατάμουτρα, αυτοί εκεί δε φεύγουν. Δεν κατάλαβαν πως ο Καραμανλής δεν δικαίωσε μόνο το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχλους εκείνους της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς που τους αποκαλούσαν όπως ακριβώς έπρεπε, τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων: Πατριδοκάπηλους, εθνικιστές. Φασισταριά του κερατά.

Αυτό τους είπε στην ουσία ο Κ. Καραμανλής και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που τους σκυλόβρισε έστω και με διπλωματικό τρόπο. Το αξίζουν.
Δεν ντρέπεται όμως και ο ίδιος που συμμετείχε σε εθνικιστικές φιέστες; Η καρέκλα απαλύνει τον "πόνο" της ντροπής.

Γαλάζια γίδια έχει προσφορά Κουτόχορτο. Μακεδονικό, από τις Σέρρες. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger