Home » , » Αστικοί ακροδεξιοί οχετοί

Αστικοί ακροδεξιοί οχετοί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 | 10:12 μ.μ.

 Γράφει ο mitsos175

O Ρουπακιάς πρέπει να είναι ράκος. Όχι μόνο αυτός ο φονιάς, όλοι ναζί εγκληματίες. Το να χάσουν την πολυπόθητη βουλευτική ασυλία είναι βαρύ γι αυτούς. Αβάσταχτο όμως είναι να τους προδίδει ο Μπογδάνος, ο Βορίδης, ο Άδωνης, όλα τα ακροδεξιά αποβράσματα της Νέας Δικτατορίας. 

Να λοιπόν που τα καθάρματα των SS ξεκλήρισαν ακόμα μια φορά τα καθίκια των SA. Χειροκρότησαν οι νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι, που τα ναζιστικά τέρατα δεν είναι στη Βουλή.
Δεν είναι; Για ψάξτε καλύτερα. Θα ανακαλύψετε πως μέσα στο βόθρο της ΝΔ κρύβονται ξανά οι νοσταλγοί της χούντας, του Χίτλερ, κάθε ακροδεξιό ζωντόβολο.

Αλήθεια, πριν τις εκλογές δεν κατέβαιναν μαζί με τους ναζί στις εθνικιστικές μαζώξεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών; Δεν υιοθετήθηκε από τη ΝΔ η ρητορική της ναζιστικής συμμορίας αλλά και η πολιτική της στο μεταναστευτικό, την κατάργηση του ασύλου, όσον αφορά τα Εξάρχεια και τόσα άλλα;

Δεν ήταν ο μπούδρας ο Μπογδάνος, που υπερασπίζονταν το δολοφόνο Ρουπακιά; Δεν ήταν το χέρι της Ντόρας που φίλαγε ο Μιχαλολιάκος; 
Δεν ήταν ο Βορίδης, ο Άδωνης και τόσα άλλα ακροδεξιά εθνίκια, που συναγωνίζονταν σε ύβρεις, ασχήμιες και προκλήσεις τους επίσημους ναζί;

Η χρυσή αυγή, η εγκληματική αυτή οργάνωση, εκπλήρωσε το σκοπό της. Και τώρα πετιέται ως άχρηστη από τους δημιουργούς της.   ("Η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά ένα κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών", ακούμε να μας λέει σ' αυτό το βίντεο, η δημοσιογράφος, Ακριβοπούλου, κάτι που το ισχυρίστηκε «μετά λόγω γνώσεως» όπως είπε).

Είναι θετικό που η συμμορία των ναζί εγκληματιών είναι επιτέλους εκτός κοινοβουλίου. Αλλά αυτό δεν οφείλεται στη Νέα Δημοκρατία. Οφείλεται στην ίδια τη ναζιστική οργάνωση, που φρόντισε να δείξει το πραγματικό, αποκρουστικό πρόσωπο του βασανιστή εκτελεστή.
Του δειλού, ελεεινού εγκληματία. Της ξεπουπουλιασμένης κοτούλας, που δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί τις πράξεις της, αλλά κακαρίζει γελοίες δικαιολογίες.
Αυτοί που δήθεν θα έπαιρναν την Πόλη, θα έκαναν ντου στα Σκόπια, τα Τίρανα κλπ, λιποθυμούσαν από την τρομάρα τους μπροστά στους αστούς δικαστές. Τα πάντα για να γλυτώσουν το τομάρι τους! Τα παλιοτόμαρα. 

Κρύβονται τώρα, γιατί ξέρουν ότι είναι εγκληματίες. Ξέρουμε όμως που λουφάζουν. Μες τους αστικούς οχετούς. Κάνουν πως ξορκίζουν το ναζισμό που μόλις πριν λίγες μέρες υμνούσαν. 
Ω! Tους ξέρουμε καλά. Τα μέλη της συμμορίας αρνούνται τα πάντα και καρφώνουν ο ένας τον άλλο. Από το Ρουπακιά μέχρι το Μπογδάνο. Από το Λαγό ως το Βορίδη. Από τον Κασσιδιάρη ως τον Άδωνη. Κι από τον Μιχαλολιάκο ως το Μητσοτάκη.

Είναι η τακτική τους αυτή. Καρφώνοντας τους πρώην συμμάχους τους, νομίζουν πως θα μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Πόσο ανόητοι!
Να χειροκροτήσουμε; Τι πράμα; Τη νύχτα των μεγάλων μαχαιριών; Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ακροδεξιών; Θα χειροκροτήσουμε όταν υπάρξει Λαϊκή Δημοκρατία. Όταν δηλαδή τα φίδια του ναζισμού δεν θα βρίσκουν φωλιές να κρυφτούν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger