Home » , » "Εκσυγχρονίζονται", οι μπάτσοι - λογοκριτές του facebook

"Εκσυγχρονίζονται", οι μπάτσοι - λογοκριτές του facebook

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 | 9:38 π.μ.

Μας ήταν δύσκολο να πιστέψουμε αυτό που είδαμε. Και πραγματικά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους χωροφύλακες - λογοκριτές του fecebook για να αντανακλαστικά τους!!

Πριν ακόμα το επιχειρήσουμε, μας απαγορεύουν ήδη να κάνουμε μια πληρωμένη διαφήμιση στον ιστότοπο τους!!

Δεν είναι πραγματικά απίστευτο; 
Κοιτάξτε φάση τώρα. Πάμε να κοινοποιήσουμε στο f/b μια καινούργια ανάρτηση του ιστότοπου μας και συναντάμε την προειδοποίηση ότι "Η προώθηση δεν είναι δυνατή" σε ένα κείμενο που είχαμε αναρτήσει πριν και αφορούσε την σύλληψη του μέλους του "Ρουβίκωνα", Γιώργου Καλαϊτζίδη

Μιλάμε ότι οι μπάτσοι του f/b είχαν ήδη διαβάσει το κείμενο μας και προκαταβολικά μας προειδοποιούσαν ότι μας απαγόρευαν να το διαφημίσουμε -φυσικά με πληρωμή, αυτές που ονομάζουν "χορηγούμενες" αναρτήσεις- γιατί μάλλον αυτές οι απόψεις κάποιους ενοχλούν και δεν πρέπει να διαδίδονται πλατιά.

Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι. Απλώς να θυμίσουμε ότι το ίδιο σκηνικό το είχαμε συναντήσει πριν από καιρό, αλλά τότε είχαμε προσπαθήσει να πληρώσουμε για να προβληθούν αναρτήσεις μας. Τώρα οι μπάτσοι του f/b "εκσυγχρόνισαν" την λειτουργία τους και μας βγάζουν απ' τον κόπο και να το επιχειρήσουμε.

Κατασταλτική πρόοδος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger