Home » , » Μας την "έπεσαν" για δεύτερη φορά οι μπάτσοι-λογοκριτές του facebook

Μας την "έπεσαν" για δεύτερη φορά οι μπάτσοι-λογοκριτές του facebook

Από giorgis , Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 | 6:57 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Το θεωρούσαμε σχεδόν δεδομένο, αλλά είπαμε να ξαναδοκιμάσουμε. Απλώς για να δούμε τα ανακλαστικά που έχουν οι χωροφύλακες του facebook και αν είναι δυνατόν να ξεφύγει απ' την "χατζάρα" τους κάποια άποψη που είναι εκτός απ' τα "επιτρεπτά πλαίσια", όπως αυτά τα καθορίζουν αυτοί.
(Αλήθεια, ποια είναι τα ονόματά αυτών που καθορίζουν ποιες αναρτήσεις στο ελληνικό f/b μπορούν να προωθηθούν-με πληρωμή φυσικά- και ποιες όχι; Για το ποια κριτήρια χρησιμοποιούν, δεν αναρωτιόμαστε, τα γνωρίζουμε).

Τα γράφουμε αυτά γιατί είναι η δεύτερη φορά που ο ιστότοπος μας πέφτει θύμα λογοκρισίας από τα "τσακάλια" του facebook που έχουν επιφορτιστεί με το "βαρύ καθήκον" να ελέγχουν ποιες πολιτικές απόψεις είναι αποδεκτές και ποιες πρέπει να τις φάει το σκοτάδι, ή μάλλον να μην έχουν την απεύθυνση που θεωρητικά θα μπορούσαν να είχαν.
 
Η πρώτη φορά ήταν στην ανάρτηση μας που τιτλοφορούσαμε Μπάμπης Παπαδημητρίου (υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ): "Το ΚΚΕ δεν σέβεται την νομιμότητα. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι μια «παρατρομοκρατική πολιτική οργάνωση»".

Το σημερινό μας κείμενο το οποίο για τους μπάτσους του διαδικτύου είναι "προβληματικό" έχει τον τίτλο "Ασ' μιλήσουμε για την στάση των κομμουνιστών απέναντι στους πολέμους - Με αφορμή την ένταση μεταξύ Τουρκίας Ελλάδας".

Τώρα θα μας πείτε αφού οι χωροφύλακες του f/b έχουν την δυνατότητα να περιορίσουν τα "παράσιτα" στο εθνικιστικό αφήγημα που επικρατεί αυτές τις μέρες να μην το κάνουν;
Σωστό κι αυτό.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

18 Ιουνίου 2019 στις 9:58 μ.μ.

Εγω το εχω αναρτησει το αρθρο σας αυτο...!!Εκανα αναδημοσιευση..!!

18 Ιουνίου 2019 στις 9:59 μ.μ.

το αναδημοσιευσα απο το Δικτυο Σπαρτακος!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger