Home » , » Δόμνα Μιχαηλίδου: Overdose ηλιθιότητας, ανηθικότητας αλαζονείας και ξεδιαντροπιάς (Βίντεο)

Δόμνα Μιχαηλίδου: Overdose ηλιθιότητας, ανηθικότητας αλαζονείας και ξεδιαντροπιάς (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019 | 2:04 π.μ.

Της Τ.Γ.

Ποια είναι η  Δόμνα Μιχαηλίδου;
Αναζητώντας πληροφορίες για την νέα υφυπουργό εργασίας, οδηγήθηκα σε μια τρομερή ανακάλυψη. Νοσώ βαριά... Και μάλιστα από νόσο βαθιά ψυχική που έχει πλήξει μεγάλο τμήμα του λαού... 

Το όνομα αυτής;: "Συλλογική μνήμη της ιστορικότητας του αντιδικτατορικού αγώνα!!!" 

Νόσος απεχθής και ιδιαιτέρως επικίνδυνη για δυνάστες και δικτατορίσκους, που τη βολή του στην λήθη στηρίζουν... 

 Αϊ σιχτίρ, σούργελα, πια. Overdose ηλιθιότητας, ανηθικότητας αλαζονείας και ξεδιαντροπιάς... 

Και πέρασε μόνο μια μέρα...

***

 «Έχουμε μία αγιοποίηση του αντιδικτατορικού αγώνα. Άρα έχουμε μία σχέση η οποία καταρρίπτει τις διαστάσεις που τις ανήκουν, αυτή της αντίστασης, και παίρνει διαστάσεις υπερβολής, όπως αυτή ενός αγαπημένου προσώπου. Το δεύτερο κομμάτι της πρότασης το οποίο με ανησυχεί και με προβληματίζει από προσωπική εμπειρία: Έχει σχέση με τη μετατροπή σε βαθιά ψυχική νόσο, η οποία πολύ φοβάμαι πως είναι μία μετατροπή σε μία συλλογική ψυχική νόσο».

 Δόμνα Μιχαηλίδου - υφυπουργός Εργασίας

Το βίντεο το απαλλοτριώσαμε από χρήστη του twitter
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

11 Ιουλίου 2019 στις 3:32 π.μ.

Οι νεοδημοκράτες είναι βλήματα. Αυτό είναι γνωστό. Πόσο ανόητοι όμως είναι; Είναι δύσκολο να μετρηθεί το μέγεθος της βλακείας τους. Εκεί που λέμε "τώρα το τερμάτισαν" έρχονται και λένε μεγαλύτερες κοτσάνες και κάνουν ακόμα χειρότερα μεταθέτοντας έτσι τα όρια ακόμα παραπέρα.
Δόμνα Μιχαηλίδου: Οι απίστευτες αρλούμπες που λέει, τις οποίες ανάθεμα αν καταλαβαίνει κι η ίδια την έκαναν αμέσως γνωστή. Οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της καμαρώνουν για την εμφάνιση της! Την εξωτερική εμφάνιση! "Είναι πιο όμορφη από τις Συριζαίες"! Από μυαλό κορμάρα δηλαδή; Τα site που γλείφουν την κυβέρνηση ξεκάθαρα αυτό εννοούν.
Έτσι ψηφίζει άλλωστε το γαλάζιο πρόβατο: Με το χέρι στο βρακί του. Κι ότι του πει μετά ο τσοπάνης. Βρε, δεν έχουμε καλλιστεία, εκλογές έχουμε. Τίποτε αυτοί. Το βιολί και το πουλί τους. Αυτό του Παπαδόπουλου, που ψόφησε το 74.
Άλλο τεφαρίκι ακόμα χειρότερο: Βασίλης Κικίλιας Υπουργός Υγείας! Και μόνο το ότι είναι ο Κικίλιας Υπουργός Υγείας είναι για γέλια και για κλάμματα. Οι σαλίγκαροι των ΜΜΕ που γλείφουν το γκουβέρνο πανηγυρίζουν γιατί σήμερα έκανε λέει αιφνιδιαστική έφοδο σε Νοσοκομείο για να δει την κατάσταση! Ότι δηλαδή δεν ήξερε τι συμβαίνει στα Νοσοκομεία; Που να ξέρει; Αυτός αν αρρωστήσει, φέρνει το Νοσοκομείο σπίτι του. Πρώτη φορά κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη υπουργός; Όχι, ούτε η τελευταία είναι. Κάθε βλάκας που θεωρεί πως τρώμε κουτόχορτο, κάνει δήθεν αιφνιδιαστικές επισκέψεις για να τον δοξάσουν τα κομματόσκυλα και για να δείξει τι παρέλαβε από τους προηγούμενους. Μην πουν, όταν θα παραδώσει πως το χάος είναι μόνο δικό του δεν κάνει.
Σημασία έχει τι θα κάνει για να διορθώσει κάποιος την κατάσταση, που όλοι οι υπόλοιποι γνωρίζουμε πολύ καλά. Η ώρα όμως του δήθεν αιφνιδιασμού ήταν πράγματι συμβολική. Μεσάνυχτα. Σαν αυτά που έχει ο Βασίλης από Δημόσια Υγεία. Να τον βάλετε να χειρουργήσει κιόλας. Νεοδημοκράτες μόνο. Γιατρός είναι; Εγώ γιατί τον θυμάμαι στην ΑΕΚ να παίζει μπάσκετ; Από μπάσκετ κάτι ξέρει, αλλά στο Υγείας τι θα κάνει; Θα βάζει τις πάπιες στα καλάθια;
Αν ο Βασίλης δώσει τα πάντα στους ιδιώτες, μας βάλει να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλα μας για φάρμακα επισκέψεις κοκ, αν διώξει προσωπικό, η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη, ότι ώρα και να πάει στα Νοσοκομεία. Και αυτά πρόκειται να κάνει. Να διαλύσει ότι δεν πρόλαβαν να διαλύσουν οι προηγούμενοι. Αυτό είναι το πρόγραμμα της ΝΔ. Το ξεπούλημα και η υποβάθμιση της Υγείας γίνονται και μέρα.
Δεν θα σώσει η προπαγάνδα την Κυβέρνηση. Όσο κι αν αλυχτούν τα κανάλια, τώρα είναι η πραγματικότητα απέναντι τους, όχι οι χαζοβιόληδες του ΣΥΡΙΖΑ. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και θα γίνει με την πολιτική της ΝΔ ακόμα χειρότερη. Αυτό θα τους καταδικάσει τελικά. Δεν ήρθαν να λύσουν προβλήματα. Ήρθαν να δημιουργήσουν περισσότερα. Φάνηκε με το καλημέρα ποιοι είναι. Έρχονται να φάνε, για πλιάτσικο. Δεν είναι μόνο ανίκανοι, είναι διεφθαρμένοι και αδιάφοροι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger