Home » , » Ο Κ. Πλεύρης "καπέλωσε" το φασιστικό μόρφωμα του Λαγού - «Νύχτα Κρυστάλλων» αλα ελληνικά, στον ναζιστικό χώρο

Ο Κ. Πλεύρης "καπέλωσε" το φασιστικό μόρφωμα του Λαγού - «Νύχτα Κρυστάλλων» αλα ελληνικά, στον ναζιστικό χώρο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 | 6:39 μ.μ.

Μόλις πριν μερικές μέρες είχαμε μια ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: "Λέτε να παρακολουθήσουμε τα ναζίδια να παίζουν ξύλο μεταξύ τους;". Σ' αυτή είχαμε κάνει μια επισήμανση που είχε περάσει εντελώς απαρατήρητη και είχε να κάνει με την συγκρότηση ενός νέου φασιστικού μορφώματος από στελέχη που εγκατέλειψαν τον φυρερίσκο. (Λαγός, Ηλιόπουλος, Γερμενής κ.α).

Γράφαμε, λοιπόν, ότι στον καινούργιο ναζιστικό σχηματισμό συναντάμε το όνομα του Αναστάσιου Συμιγδαλά, ενός "πρωτοπαλίκαρου" του  θεωρητικού της Απριλιανής χούντας Κώστα Πλεύρη, ο οποίος, όπως και η ομάδα του, μισούν βαθιά την Χρυσή Αυγή. Δεν αποκλείαμε δηλαδή, κάποια στιγμή να παρακολουθούμε τα ναζίδια να παίζουν ξύλο αναμεταξύ τους.

Ερχεται σήμερα ο Δημήτρης Ψαρράς, ένας δημοσιογράφος που έχει παρακολουθήσει πολύ στενά όλα όσα συμβαίνουν στον ναζιστικό-ακροδεξιό χώρο, να επιβεβαιώσει την εκτίμησή μας με ένα άρθρο του στην "Εφημερίδα των Συντακτών".
"Ο Πλεύρης καπέλωσε, καθώς φαίνεται, το νέο σχήμα, χωρίς κανείς Λαγός και Γερμενής να το καταλάβει" τονίζει ο Δ. Ψαρράς και συμπληρώνει ότι "ο Πλεύρης σε ανύποπτο χρόνο, τις παραμονές των εκλογών του 2012, έχει καταγγείλει δημόσια την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, μιλώντας για «άνανδρες» επιθέσεις ομάδας χρυσαυγιτών με στόχο έναν «φουκαρά Πακιστανό». Είχε, μάλιστα, καταγγείλει προσωπικά τον Κασιδιάρη ως «τραμπούκο», ισχυριζόμενος ότι χτύπησε με σιδηρογροθιά τον γιο του, τον Γεωργιάδη και τον Δ. Ζαφειρόπουλο".

Το κείμενο του δημοσιογράφου της "ΕτΣ" είναι ενδιαφέρον (μπορείτε να το διαβάσετε εδώ) και θεωρούμε ότι στην πορεία θα παρακολουθήσουμε σκηνές απείρου κάλους μεταξύ των ναζιστών πρώην συναγωνιστών.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger